(Poistunut julkaisusta)

IT-erityisasiantuntija, määrittely
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Tule mukaan kehittämään Suomen suurinta työeläketoimijaa Kevaa – haemme kokenutta määrittelijää mukaan innostuneeseen porukkaamme kehittämään Kevan järjestelmiä uudelle tasolle. Työskentelet Kevan järjestelmien parissa ja tehtävääsi kuuluu kehittämiseen ja ylläpitoon liittyviä määrittelytöitä sekä toimiminen teknisen pääkäyttäjän roolissa. Oletko valmis astumaan uusiin haasteisiin ja haluat tehdä työtä, jota arvostetaan? Jos olet kokenut määrittelijä, tämä paikka voi olla sinun!

Määrittelijänä vastaat oman osa-alueesi osalta uusien toiminnallisuuksien suunnittelusta (käyttötapaukset, käyttöliittymät ja rajapinnat). Olet tottunut toimimaan isojen tietojärjestelmien parissa sekä yhteistyössä liiketoiminnan, järjestelmätoimittajan sekä muiden sidosryhmien kanssa. 

Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä ei ole syvällinen tekninen osaaminen, vaan se että ymmärrät tietojärjestelmien kehittämistä koskevia lainalaisuuksia.  Olet hyvä ratkaisemaan ongelmia ja omaksut nopeasti uutta tietoa. Olet sosiaalinen tiimipeluri ja osaat hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja riippuvuuksia sekä jäsentää ongelman huolella kuvatuksi ratkaisuksi. Erityisasiantuntijana olet mukana aitiopaikalla kehittämässä Kevan järjestelmiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kokemusta ison tietojärjestelmän määrittelystä vähintään 3 vuotta
  • vähintään ammattikorkeakoulutasoista koulutusta
  • hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä vetää workshopeja sekä koulutuksia
  • tarkkuutta ja silmää yksityiskohdille
  • kykyä ymmärtää ja omaksua laajoja kokonaisuuksia
  • itsenäistä työotetta ja erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja
  • vahvaa halua oppia uutta ja laajentaa omaa osaamista.

Arvostamme myös

  • eläketoimialan tuntemusta 
  • osaamista ohjelmoinnista ja ohjelmistotuotantomenetelmistä
  • tietokantaosaamista.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi mielenkiintoisten tehtävien parissa, osaavan, innostavan ja kannustavan asiantuntijajoukon ympäröimänä. Käytössäsi ovat modernit työvälineet ja vasta uudistetut toimitilamme Helsingin Kaisaniemessä. Keva on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja -tavat sekä kattavat henkilöstöedut.

Tehtävä on vakinainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa 

Kalle Kannisto kalle.kannisto@keva.fi, puh. 050 311 2657
(puhelinajat ke 27.5. klo 14-15, ma 1.6. klo 11-12, ke 10.6. klo 12-13). 

Jätä hakemus ja CV keskiviikkoon 17.6.2020 mennessä. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.