(Poistunut julkaisusta)

IT-erityisasiantuntija, infrapalvelut
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Tule mukaan uudistamaan Kevaa – haemme nyt IT-erityisasiantuntijaa mukaan innostuneeseen porukkaamme vahvistamaan Kevan infrapalveluita. Erityisvastuualueenasi on tietoliikenteen sekä virtuaalialustojen ja niiden päällä olevien palveluiden kehittäminen ja koordinointi. Oletko valmis astumaan uusiin haasteisiin ja haluat tehdä työtä, jota arvostetaan? Jos olet kokenut infra-asiantuntija, tämä paikka voi olla sinun!

Kevassa pääset mukaan laaja-alaiseen kehitystyöhön sekä Kevan asiantuntijoiden, infrapalvelutoimittajien, että tietojärjestelmätoimittajien kanssa. Infrapalveluiden asiantuntijana osallistut palveluiden valvontaan, hallintaan sekä kehittämiseen. Huolehdit, että infrapalvelut toimivat sekä omassa konesalissa että pilvessä. Päätavoitteenasi on huolehtia, että Kevan palveluilla on aina ajantasaisin, sopivin sekä toimivin ajoalusta. Varmistat, että tietojärjestelmätoimittajat osaavat hyödyntää Kevan palvelualustoja optimaalisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Käytännön operointikokemusta virtualisointialustoista, levyjärjestelmistä ja tietoliikenteestä
  • Palvelinten, levyjärjestelmien ja tietoliikenteen arkkitehtuuritason suunnittelua
  • Kokemusta seuraavista: Windows Server infrastruktuuri, Azure, tietoliikennelaitteet, palomuurit
  • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja kommunikoida eri sidosryhmien kanssa
  • Itsenäistä työotetta ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Rohkeutta tarttua toimeen sekä määrätietoista otetta
  • Kykyä ymmärtää ja omaksua laajoja kokonaisuuksia
  • Vahvaa halua oppia uutta, kehittää ja laajentaa sekä syventää omaa osaamista

Arvostamme myös

  • Osaamista Nutanix AHV ympäristöstä, EMC Isilonista
  • Powershellin hallintaa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Tässä työssä pääset haastamaan itsesi ammatillisesti osaavan, innostavan ja kannustavan asiantuntijajoukon kanssa. Käytössäsi ovat modernit työvälineet ja vasta uudistetut toimitilamme Helsingin Kaisaniemessä. Keva on vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja -tavat sekä muut henkilöstöedut (esimerkiksi liikunta- ja kulttuuripalveluetu sekä työmatkaetu).

Tehtävä on vakinainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Juha Mäkinen (etunimi.sukunimiATkeva.fi).

Jätä hakemus ja CV 22.3.2019 klo 16.00 mennessä. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.