(Poistunut julkaisusta)

IT - DEVELOPMENT MANAGER
Harvia

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Nyt etsimme sinua

IT - DEVELOPMENT MANAGER

Vastaamaan Harvia-konsernin IT-kehityksestä ja Suomen yhtiöiden IT-tuesta.

Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylän eteläpuolella Muuramessa, meillä on tytäryhtiöitä kuudessa maassa, tuotantolaitoksia viidessä maassa. Harvian 2018 liikevaihto oli 61,9 miljoonaa euroa, yritysryhmä työllistää noin 400 henkilöä ja yritys on taloudellisesti varsin kannattava. Harvia listautui Helsingin pörssin päälistalle maaliskuussa 2018.

Vastaat tehtävässäsi Harvia-konsernin IT-strategian kehittämisestä ja toteuttamisesta, käytännön IT-hankinnoista, IT-tuesta ja sen koordinoinnista. Tehtävään kuuluvat myös prosessien ja liiketoimintaa tukevien IT-työkalujen kehittäminen, ylläpito, niiden kouluttaminen tai koulutuksen koordinointi.

Sinulta odotamme:

  • Vankkaa käytännön kokemusta businesslähtöisestä tietotekniikkaratkaisujen kehittämisestä tai projekteista, mielellään kansainvälisessä ympäristössä.
  • Aktiivista ja kommunikoivaa asennetta IT-asioiden kehittämisessä käyttäjäympäristössä.
  • Vahvaa raportointiprosessien, taloushallinnon, materiaalihallinnon ja tuotannon järjestelmien osaamista.
  • Liiketoimintaprosessien dokumentointi- ja kehittämistaitoa.
  • Kykyä toimia monikulttuurisessa työympäristössä.
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutusta, vahvaa englannin kielen taitoa.
  • Oma-aloitteista työskentelyotetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän toimipaikka on Harvian pääkonttorissa Muuramessa, noin 20 km etelään Jyväskylän keskustasta. Tehtävä edellyttää jonkun verran matkustamista ja työtä ulkomaan yksiköissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Vesterinen, puh. 0207 464 026. Lähetä hakemuksesi 20.5.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ari.vesterinen@harvia.fi. Laita mukaan ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja lyhyt selostus, miksi juuri Sinä olisit sopiva tähän meille tärkeään tehtävään.