(Poistunut julkaisusta)

IT DELIVERY MANAGER, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.
 
Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?
 
Haemme Meyerin Turun telakalle 
 
IT Delivery Manageria 
 
vakituiseen työsuhteeseen. IT Delivery Manager toimii osana monikansallista Collaboration, Communication & Content -tiimiä, joka tuottaa ryhmätyöskentelyyn, kommunikointiin sekä sisällönhallintaan liittyviä it-palveluja kaikille Meyer Groupin yrityksille.
 
Vastaat tiimin palvelutuotannosta operatiivisesta näkökulmasta. Koordinoit palvelua sidosryhmien kanssa sisäisistä asiakkuuksista toimittajaverkoston hallintaan ja yhteistyön kehittämiseen. Rooli on uudehko, joten tehtävä sisältää paljon vastuualueita myös toimintamallin luomiseen: osallistut IT-palveluportfolion kehittämiseen ja mittareiden luomiseen eri palvelutasoille, sekä seuraat ja raportoit niistä aktiivisesti. Koordinoit palveluiden kehitysprojekteja ja vastaat tuotosten käyttöönotosta.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
- Aiempaa kokemusta IT-palvelutuotannosta ja palvelun kehittämisestä
- Kokemusta liiketoiminnan tarpeiden muuttamisesta IT-ratkaisuiksi 
- Kokemusta toimittajahallinnasta ja projektihallinnasta 
- Aktiivista ja positiivista asennetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja
- Sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa
- Satunnaista matkustusvalmiutta 
 
Aiempi kokemus ryhmätyöskentely-, sisällönhallinta- ja kommunikointijärjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä ja dokumentinhallinta- ja sisällönhallintajärjestelmistä (Atlassian-tuotteet, SharePoint, SaaS-palvelut) katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä osana innostavaa tiimiä. Pääset mukaan rakentamaan maailmanluokan laivanrakennusta tukevaa IT-palvelua globaalissa ympäristössä.
 
Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla. Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!
 
Hae tehtävää 31.3. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”IT Delivery Manager, Turku” –kautta. Lisätietoja antaa Experiksen rekrytointikonsultti Kati Tuominen, parhaiten tavoitettavissa ma 18.3. klo 15:0-16:00, sekä ma 25.3. 8:30-9:30, p. 050 390 9787.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.