(Poistunut julkaisusta)

IT Consultant / Project Engineer (IT), Solteq
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Haluatko päästä mielenkiintoiseen rooliin asiakasrajapinnassa kansainvälisessä ja maineikkaassa It-palveluita ja ohjelmistoratkaisuja tuottavassa organisaatiossa? Etsimme nyt Solteqille hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa IT-henkilöä projektityöhön energia-alan asiakkaiden pariin. Tehtävässä pääset monipuoliseen projektirooliin, missä keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat SQL:n ja Microsoftin tuotteisiin pohjautuva testaaminen, konfigurointi, integraatiot sekä asiakasyhteydenpito. Mikäli olet työntekijänä omatoiminen sekä viihdyt vuorovaikutteisessa työssä, voit olla etsimämme henkilö! Mikäli työ maineikkaassa organisaatiossa houkuttelee, jätä hakemuksesi pian sillä etenemme hakuprosessissa heti potentiaalisten hakijoiden kanssa.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään projektityössä Solteqin asiakkaiden asiakastieto- ja laskutusjärjestelmäprojekteissa. Tehtävässä työskentelet vuorovaikutuksessa sekä sisäisen projektitiimin että asiakkaiden kanssa. IT-konsulttina / Project Engineerinä keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat järjestelmien konfiguroinnit sekä integraatiot, testaaminen sekä validointi.
Solteqilla pääset osaksi mielenkiintoisia ja monipuolisia asiakasprojekteja, missä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi sekä edetä urallasi yhä vaativampiin kokonaisuuksiin.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät ja osaavan tiimin tuen
* Tilaisuuden päästä työskentelemään suureen kansainväliseen IT-organisaatioon
* Mielenkiintoisia asiakasprojekteja

TYÖNKUVA
Työtehtäväsi projekteissa muodostuvat seuraavista kokonaisuuksista:
* Konfigurointi ja integraatioihin liittyvät tehtävät
* Testaaminen ja validointi
* Kommunikointi asiakkaiden kanssa
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, joka viihtyy asiakasrajapinnassa eikä pelkää haasteita. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta sekä ymmärrystä vastaavanlaisista tehtävistä integraatioiden, konfigurointien ja testaamisen parista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin, minkä lisäksi viihdyt vuorovaikutteisessa työssä. Toivomme sinulta osaamista ja ymmärrystä SQL:n tietokannoista, C# kielestä, Windows-ympäristostä sekä versionhallinnasta (GITHUB).
Aiempi projekti- tai koodaamiskokemus, osaamisesi JIRA:n ja Robot Frameworkin osalta sekä kokemuksesi asiakasrajapinnasta nähdään etuna.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 12kk, jatko joko Academic Workin tai Solteqin työntekijänä mahdollista
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Solteqin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Teemme huomisesta paremman yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Palava halu kuunnella ja ymmärtää asiakasta ohjaa toimintaamme. Näkemyksellinen osaamisemme ja sitoutuneet ihmiset ovat perustamme. Lopputuloksena on käytännön työkaluja ja ratkaisuja - asiakkaidemme liiketoiminnan menestystarinoita. Lue lisää Solteqista täältä.