(Poistunut julkaisusta)

IT Concept Owner, Europress Group Oy, Kerava
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020
Onko data-analyysi intohimosi, ehkäpä yhdistettynä vankkaan liiketoiminnalliseen näkemykseesi? Entäpä pysyykö Excelin näpeissäsi ja nautitko ihmisten kanssa työskentelystä ja ratkaisuiden löytämisestä? Etsimme nyt IT Concept Owneria kestävän kehityksen ratkaisujen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme Europressille Keravalle. Kuulostaako hyvältä? Lue lisää alta, ja hae paikkaa jo tänään! Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön haettua paikkaa.
KUVAUS
IT Concept Ownerin roolissa pääasialliseen tehtävänkuvaasi kuuluu CRM käyttöönottoprojektista vastaaminen. Työtehtäväsi pitävät sisällään selvitystyötä, dokumentointia ja lopulta ratkaisuiden ehdottamista uutta systeemiä varten. Vahva liiketoiminnan ymmärryksesi yhdistettynä tietojärjestelmäkykyihisi takaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä näissä vaatimusmäärittelijän tehtävissä. Mikä tärkeintä, on kuitenkin oppimishaluinen ja peloton asenteesi datan käsittelyä kohtaan!

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset ja vastuulliset tehtävät kansainvälisessä kasvuyrityksessä
* Merkityksellisen työympäristön kestävän kehityksen eturintamalla
* Matalahierarkkisen organisaation ja mukavat työkaverit


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* CRM käyttöönottoprojektista huolehtiminen
* Vaatimusmäärittely tietojärjestelmiin liittyen
* Projektin valmistuttua järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen vastaten esimerkiksi työntekijöiden koulutuksista

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aito innostus data-analyysiä kohtaan sekä hyvä liiketoiminnallinen ymmärrys
* Tehtävään sopiva koulutustausta
* Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä
* Hyvät Office 365 taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ajokortti


PowerBI - osaaminen nähdään tehtävässä etuna.

Etsimämme henkilö on:


* Rohkea ja vuorovaikutustaitoinen
* Oma-aloitteinen
* Oppimiskykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuu 2020
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Huhtimontie 16, 04200 Kerava
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Europress Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Europress on 1970-luvulla perustettu Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka valloittaa yhä uusia maita nykyaikaisilla tuotteillaan ja laadukkaalla palvelullaan. Voit lukea yrityksestä lisää täältä