(Poistunut julkaisusta)

IT Chef Oy Prevex Ab
Oy Prevex Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018
Oy Prevex Ab
Oy Prevex Ab som verkar i Nykarleby och har ett producerande dotterbolag i Polen är ett internationellt företag inom KWH-koncernen. Vi tillverkar och marknadsför plastprodukter inom ett flertal produktgrupper med anslutning till kök och badrum. Våra huvudproduktgrupper är vattenlås för köksdiskbänkar samt tvättställ. Prevex gruppens budgeterade omsättning för 2018 är beräknad till 38 miljoner euro. Exportandelen från vår fabrik i Nykarleby är ca 90%. Vår fabrik i Nykarleby besitter en hög automationsgrad och antalet anställda i Nykarleby uppgår till 160 samt i vårt dotterbolag i Polen 100.
Toimenkuva
Vi förstärker vår organisation och söker nu efter en

IT-chef

Som IT-chef har du helhetsansvar över Prevex gruppens kompletta IT-process och dess organisation och utvecklandet av den i enlighet med företagets strategi och värderingar. Du jobbar i tätt samarbete med de övriga processerna i bolaget och utvecklar samt skapar externa nätverk för att vidareutveckla ditt ansvarsområde. Du jobbar aktivt mot de mål som ställs och anpassar dig till nya omständigheter. Du rapporterar till gruppens ekonomidirektör.
Odotamme sinulta
Personliga egenskaper

Du är en lagspelare som kan samarbeta med andra och har flytande kommunikation. Du klarar av att skapa strukturer på verksamheten och är organiserad. Dessutom kan du hålla många bollar i luften samtidigt och har förmågan att ta egna beslut utifrån de underlag som finns tillgängliga.
Koulutus ja työkokemus
Erfarenhet och bakgrund

För att lyckas i din uppgift bör du ha erfarenhet av liknande uppgifter och en högskoleexamen. Dessutom behärskar du finska, svenska och engelska i både tal och skrift.
Muut tiedot
Vi erbjuder

En plats i ett växande och expanderande företag, ansvarsfull och mångsidig uppgift med ett professionellt team samt möjlighet att utvecklas inom en intressant miljö.

Är du beredd att anta nya utmaningar och växa tillsammans med företaget?

Ta tag i en unik möjlighet och skicka din CV och fritt formulerad ansökan till kokkola@vmp.fi senast den 27.7.2018.

Tilläggsuppgifter mellan 21.6 - 29.6 fås av VMP Group rekryteringskonsult Mona Andersson-Kuorikoski tel. 040 480 3832 eller mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi.
Kesto
Tillsvidare
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.07.2018 mennessä.