(Poistunut julkaisusta)

IT Business Partner
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Esittely

Haemme IT Business Partneria globaalisti toimivaan asiakasyritykseemme Vantaalle. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työtehtävät

Tehtävässä vastaat yhtiön tietotekniikan ja tietojärjestelmien toimivuudesta emoyhtiön IT-strategian mukaisesti. Huolehdit yhtiön IT-palveluiden käytettävyydestä, koulutuksesta, kehittämisestä ja liiketoiminnan tuesta sekä IT-toimintojen jatkuvasta kehityksestä. Apunasi tässä tehtävässä on Euroopan laajuisen organisaation IT-kontaktit ja -tuki sekä yksi henkilö paikallisessa lähituessa.

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset ohjaamaan, miten asiakasyrityksemme hyödyntää IT-ratkaisuja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Edellytykset

Olet aktiivinen kehittäjä ja samalla kannat vastuun omasta työstäsi. Sinulla on hyvät viestintä- ja ihmissuhdetaidot sekä erinomainen kokonaisnäkemys IT-teknologiasta. Osaat kommunikoida kirjallisesti ja suullisesti englanninkielellä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste