(Poistunut julkaisusta)

IT Audit Manager/Senior IT Auditor K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Oletko jo vahvoja näyttöjä antanut kehityshakuinen tarkastusammattilainen? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


Edeltäjäsi siirtyessä uusiin haasteisiin Keskossa etsimme IT Audit Manageria/Senior IT Auditoria seitsemän tarkastusammattilaisen tiimiin vastaamaan haastavien tarkastusprojektien suunnittelusta ja läpiviennistä. Teemme tarkastustyötä Keskon kaikilla toimialoilla; päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa, autokaupassa sekä konsernin yhteisissä toiminnoissa. Lisäksi pääset osallistumaan sisäisen tarkastuksen konsultointiroolissa myös K-ryhmän kyberturvallisuuden kehittämiseen.


Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen pääset antamaan oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman. Toimipaikkamme on K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa.


Odotamme sinulta:
- ylempää korkeakoulututkintoa
- vähintään 3-4 vuoden kokemusta IT-tarkastuksesta yrityksessä tai tilintarkastusyhteisössä
- vahvaa SAP-osaamista
- hyvää ymmärrystä IT-prosesseista ja niihin liittyvistä kontrolleista
- hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- hyviä kommunikointi-, vaikuttamis- ja yhteistyötaitoja
- aloitteellista, itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta
- vahvaa itsensä kehittämisen halua


Arvostamme lisäksi suoritettuja tarkastusalan tutkintoja (esim. CISA tai CIA), data-analytiikkaosaamista, tietoturva-, tietosuoja- ja riskienhallintaosaamista.


Tarjoamme sinulle:
- aitiopaikan kansainvälisessä, kasvavassa ja uudistuvassa K-ryhmässä
- monipuoliset uramahdollisuudet isossa konsernissa
- monipuoliset mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen
- kokeneen ja kansainvälisen tarkastustiimin tuen


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Vice President Pasi Mäkinen, puh 0505023097.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.1.2021 mennessä oheisen linkin kautta.


Suoritamme taustaselvityksen ja huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.


----------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.