(Poistunut julkaisusta)

IT-assistentti Kartolle Jyväskylään
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

IT-Assistentti

Mikä Karto?

Perinteikäs Jyväskyläläinen yritys, jossa puhaltaa uudet, raikkaat tuulet.
Juhla on Kartossa arkea ja siksi arki on yhtä juhlaa. Kartossa ollaan mukana elämän käännekohdissa, niin ilon kuin surun keskellä.
Tunteet. Toisinaan vaikea, mutta niin ihana asia. Kartolaiset ovat auttaneet suomalaisia ilmaisemaan tunteita ja välittämistä on yli 45 vuoden ajan. Karton tuotteiden avulla voi onnitella, muistaa, paketoida, askarrella, juhlia ja sisustaa. Kartossa tiedetään, mitä Suomi tuntee.

Karton lämpimässä ja perhemäisessä työyhteisössä tehdään töitä ajatuksella, järjellä ja ehdottomasti myös tunteella. Onnistumisia juhlitaan yhdessä, ja epäonnistuminenkin on sallittua. Niistä selvitään puhaltamalla yhteen hiileen. Kaikkea toimintaa ohjaa se, että Kartolla välitetään: asiakkaista, kollegoista ja ympäristöstä.

Miltä tuntuu? Haluaisitko olla osa tätä tiimiä?

Haemme toimistollemme Jyväskylään sopivasti laiskaa mutta erittäin kehityshenkistä IT-assistenttia myynnin tukeen. Laiskalla tarkoitamme sitä, että et halua tehdä turhaa työtä, vaan mielummin kehität toimintatapoja, menetelmiä ja prosesseja käyttäjäystävällisiksi ja samalla tehokkaiksi. Haluat, että asiat tehdään yhden kerran ja saman tien oikein.

Olisitko se sinä? Osaava myynnin tuki-tiimimme vastaa muun muassa tilausten käsittelystä, asiakaspalvelusta, raportoinnista, verkkokaupasta ja viennistä. Sinun tehtäviisi kuuluisi erityisesti tilausten käsittely sekä toimintamallien kehittäminen. Toivomme että olet positiivinen tiimissä toimija, joka näkee mahdollisuuksia ja uskaltaa haastaa vakiintuneita toimintamalleja. Tehtävässä menestyminen vaatii tarkkuutta sekä kiinnostusta lukuja ja tietojärjestelmiä kohtaan. Kokemus Odoo-toiminnanohjausjärjestelmästä katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta
-Soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta
-Siedät hyvin myös rutiineja
-Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä
-Kehitysintoa ja kykyä toimintamallien kehittämiseen ja tehostamiseen
-Halua oppia ja kehittyä
-Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Kiinnostuitko tehtävästä?

Rekrytointiprosessissa meitä auttaa Adecco Finland Oy ja lisätietoja saat Tea Heinolalta p 0400 451 039.
Hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään tiistaina 17.9.2019.