(Poistunut julkaisusta)

IT-assistentti asiakkaallemme Tuusulaan!
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Oletko reippaan asenteen omaava tekniikan moniosaaja? Etsimme nyt toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

IT-assistenttia asiakkaallemme Tuusulan toimipisteeseen

Työtehtäväsi koostuvat mm. tietoteknisten laitteiden, esim. modeemien testaus- ja esiasennustehtävistä.  Koska kukaan ei ole seppä syntyessään, perehdytämme sinut tehtävääsi. Toivomme sinulta kuitenkin ymmärrystä varastotyöskentelystä ja perusosaamista tekniikan kanssa työskentelystä. Tässä tehtävässä menestyt kun olet aidosti kiinnostunut työskentelemään tietotekniikan parissa logistiikka-alalla. Edellytämme myös palvelullista asennetta ja hyvää suomen kielen taitoa. Taustaltasi voit olla vaikkapa datanomi tai AMK-opiskelija. Palkkasi määräytyy kaupan alan varaston työehtosopimuksen mukaan. 

Työpaikka sijaitsee Vantaan ja Tuusulan rajalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja töitä on tarjolla noin 22,50-37,5h viikossa.

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja työkokemuksestasi.

Haku päättyy sunnutaina 25.8.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Juha Honkavirta
Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi