(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntijoita (on-site) Pääkaupunkiseudulle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Etsimme asiakasyrityksillemme IT-asiantuntijoita on-site työtehtäviin Pääkaupunkiseudulle!
Voit olla kokeneempi taitaja tai vasta urasi alussa oleva IT-asiantuntija. Teknisen osaamisen lisäksi hyvä palveluasenne ja halu kehittää asiakkaidemme palvelukokemusta ovat ratkaisevia ominaisuuksia tehtävässä menestymisen kannalta.

Työ pitää sisällään laitevaihtoja, laiteasennuksia, laitteiston purkuja ja erinäisiä vikakeikkoja. Työssä eteen tulee myös erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkomista, käyttäjien opastusta sekä koneiden ja yhteyksien asentamista käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristössä ja olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin.

Sovit tehtävään, mikäli:

  • Olet positiivisesti asennoitunut ja yhteistyökykyinen
  • Siedät painetta ja tartut haasteisiin oma-aloitteisesti
  • Pidät ongelmaratkaisusta ja muiden neuvomisesta teknisissä ongelmissa
  • Sinulla on perusosaamista Windows-työasemista, Active Directorysta ja oheislaitteista.

Kesto: 6 kk, mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Mikael Korpi, 040 7405 135 tai mikael.korpi@barona.fi.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qToBD7f6Po8?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Tutustu Barona IT:n toimintaan ja avoimiin työpaikkoihin uudistettujen sivujemme kautta: https://careers.barona.fi/it/tech-support/