(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 80 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Haemme IT-asiantuntijaa pääkaupunkiseudulle valtakunnalliseen IT-tiimiimme!

Jos olet IT-ammattilainen, jolla on edistynyt ymmärrys verkkoarkkitehtuurista ja virtuaalialustoista sekä kokemusta mm. Microsoft-ympäristöstä, voi tämä tehtävä olla sinua varten! Meillä CERTEGOssa pääset työskentelemään erilaisissa projekteissa ja monipuolisissa työtehtävissä, ja lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen. Tehtävä on CERTEGOssa uusi, joten tehtävänkuvaa voidaan muotoilla sinun osaamista ja mielenkiinnon kohteitasi vastaavaksi. Sinulla on siis oiva mahdollisuus päästä rakentamaan juuri sinun näköinesi rooli! Työpäiväsi voivat pitää sisällään esimerkiksi CERTEGOn yksiköiden tukemista IT-ratkaisuissa, yhteistyötä konsernin IT:n kanssa sekä työtä asiakasratkaisuiden parissa.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta erinomaisen palvelun tuottamiseen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tehtävä tulee olemaan alkuun projektipainotteinen, mutta siihen tulee vahvasti kuulumaan myös Certegon sisäisissä IT-asioissa auttaminen ja sisäinen asiakaspalvelu. Tulet asiakaslupauksemme mukaisesti rakentamaan tulevaisuuden kasvutarinaamme omalla työpanoksellasi: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan.”

Vaikka meillä Certegossa työkieli on pääsääntöisesti suomi, tulet tässä tehtävässä olemaan tiiviissä yhteistyössä myös ASSA ABLOY -konsernin työntekijöiden kanssa, jonka vuoksi odotamme sinulta sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Olet etsimämme uusi certegolainen, mikäli omaat

  • aiempaa kokemusta vaativista IT-asiantuntijatehtävistä
  • ymmärrystä tietoturvasta
  • ongelmanratkaisukykyä sekä tahtoa löytää ratkaisuja haasteisiin yhdessä kumppaniemme kanssa
  • asiakaslähtöisyyttä ja palveluhenkisyyttä
  • proaktiivisen, oma-aloitteisen ja reippaan työotteen
  • soveltuvan koulutustaustan (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • ymmärrystä Microsoft-arkkitehtuurista

Eduksesi katsomme turvallisuusalan tuntemuksen, joka nähdään ehdottomasti plussana, mutta se ei ole edellytyksenä. Lisäksi jos sinulta löytyy sertifikaatteja, voit tuoda ne esiin hakemuksessasi.

Tehtävä edellyttää nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa viranomaisen myöntämää turvasuojakorttia varten. Lisäksi tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Myyrmäessä. Vaikka työnteko on tänä päivänä entistä itsenäisempää ja etätyöpainotteista, edellyttää tämä tehtävä toimistolla käyntiä aina silloin tällöin. Tästä syystä toivoisimmekin, että asuisit pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuomas Rytikangas, Head of IT puhelimitse 13.1.2021 klo 9-11 numerossa +358 45 7884 0348 tai näiden aikojen ulkopuolella sähköpostitse tuomas.rytikangas@certego.fi.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera otsikolla ”IT-asiantuntija, pks” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 17.1.2021 mennessä. Hae mukaan!