(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020
Asiakkaamme Tietokeskus Finland Oy hakee kauttamme vakituiseen työsuhteeseen IT-ASIANTUNTIJAA käyttäjätukipalveluihin Tampereelle. Työssäsi teet yhteistyötä yrityksen asiakkaiden kanssa pääsääntöisesti etäyhteyksien avulla.

Vastuullasi on tason 2 käyttäjätuen tehtävät liittyen työasemiin, palvelimiin, sovelluksiin sekä mobiililaitteisiin. Käyttäjätuen lisäksi käyt tekemässä myös erilaisia asennus- ja käyttöönottotöitä asiakkaiden luona, ja joskus saatat työskennellä myös pidempiaikaisesti asiakkaan tiloissa. Työn liikkuvan luonteen vuoksi sinulla tulee olla matkustusvalmius Länsi-Suomen alueella, ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Hakijalta odotamme:
• Soveltuvaa koulutusta ja/tai vähintään kahden vuoden kokemusta IT-tuesta ja ylläpidosta
• Työasemaympäristöjen osaamista, Windows (MAC-osaaminen katsotaan selvästi eduksi)
• Kokemusta Microsoftin pilvipalveluista ja Azuresta
• Verkkojen perusteiden hallintaa (kytkimet ja langaton verkko)
• Perustason osaamista Windows-palvelimista
• Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kirjallisesti että suullisesti, suomeksi ja englanniksi

Kokemus teollisuusympäristöjen automaation ja IT:n rajapinnasta katsotaan eduksi.

Työn luonteen ollessa ongelman ratkaisemista tarvitset hyvää paineensietokykyä, taitoa omaksua erilaisia järjestelmiä nopeasti, sekä halun ja taidon etsiä tietoa ja ratkaisuja omatoimisesti.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, ja tehtävään valittu henkilö aloittaa suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoilla. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: 040 3571560 / Simola.