(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Tiesitkö, että Intrumilla lähes 10% henkilöstöstä työskentelee IT:n parissa? Meillä IT-palvelut ovat aidosti avainasemassa liiketoiminnassa. Digitalisaatio on korkealla prioriteetilla strategiassamme ja meillä työskennellään jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä niin organisaation ja prosessien kuin IT-järjestelmienkin osalta.

Haemme nyt Intrumin kasvavaan ja kehittyvään laskunvälitys- ja reskontrapalveluihin keskittyvään tiimiimme Jyväskylään osaavaa

IT-asiantuntijaa

vahvistamaan tiimiämme. Työpäiväsi koostuu vaihtelevista ja monipuolisista IT-tehtävistä, joihin kuuluu mm. ongelmanratkaisua, liiketoiminnalta tulevien pyyntöjen käsittelyä sekä uusien ratkaisujen suunnittelua ja toteutusta. Työskentelet joustavasti ja luontevasti liiketoiminnan kanssa ja uskallat ottaa vastuuta ja saat vietyä omatoimisesti asioita eteenpäin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä hahmottaa järjestelmäkokonaisuuksia sekä halua kehittää toimintaa ja oppia uusia asioita. Tehtävien hoitamisessa tarvitaan XML-osaamista, Unix/Linux -perusosaamista, SQL-osaamista sekä hyviä yhteistyötaitoja. Ohjelmointiosaaminen mahdollistaa laajemman tehtäväkentän ja katsotaan vahvaksi eduksi. Työskentelet sujuvasti englanniksi.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta IT-asiantuntijan työstä esimerkiksi DevOps  -tyyppisessä ympäristössä. Saatat olla etsimämme osaaja, jos sinulla on jo työkokemusta vastaavista tehtävistä ja haluat kehittyä urallasi. Toivomme että sinulla on tietotekninen korkeakoulututkinto (AMK tai yliopisto) ja/tai mahdollisesti työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.9.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT Service Owner Mikko Tiirikainen, mikko.tiirikainen@intrum.com, puh. 050 3780132.