(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2020
Haemme asiakkaallemme Valtorille määräaikaiseen työsuhteeseen

IT-ASIANTUNTIJAA

Työntekijä tulee tekemään IT- käyttöönottojen esikartoituksiin ja videoneuvottelu käyttöönottoihin liittyviä tehtäviä.

Työntekijänä vastaat videoneuvottelu käyttöönoton toteutuksesta asiakkaalle alusta loppuun yhteistyössä muiden asiantuntijoiden ja alihankkijoiden kanssa. Työ sisältää mm. tilausten tekemistä, asiakkaiden tukemista ja opastamista sekä käyttöönottojen toteuttamista.

Henkilö kartoittaa asiakkaan IT-ympäristöä mm. päätelaite, konesali ja tietoliikenne käyttöönottoja varten. Työ on tiedonkartoittamisen lisäksi tiedonkeruun koordinointia ja esikartoituksen toteuttamista alusta loppuun. Työ sisältää paljon asiakasyhteistyötä, jotta tietoja saadaan kerättyä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Työssä tarvitaan vahvoja vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja vahvaa asiakaspalvelusuuntautuneisuutta. Myös ymmärrys IT-maailmasta on erittäin tärkeää. Henkilöllä olisi hyvä olla jonkin verran kokemusta asiakastyöstä ja IT-maailmassa työskentelystä, jotta hänellä on hyvät lähtökohdat lähteä tekemään työtä.

Työntekijä tulee työskentelemään teknisten asiantuntijoiden ryhmässä, jossa on vajaa 20 hlöä ja jossa tehdään esikartoitusten ja videokäyttöönottojen lisäksi mm. Mobiili ja työasema käyttöönottojen teknistä toteutusta sekä kehitystä.

Määräaikaisuus kestää 30.6.2021 asti.


Edellytämme sinulta

Hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä
Vahvaa asiakaspalvelusuuntautuneisuutta
Ymmärrystä IT-maailmasta


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskuksessa
Mahdollisuuden kehittää ammatillisia taitojasi asiantuntijoiden tukemana


Arvostamme

Kokemusta asiakastyöstä
Työkokemusta vastuullisista tehtävistä ja kokonaisuuksien hallinnasta.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Tehtävään valituista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella perusmuotoinen turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi


Lisätietoja

Mikko Hoffren
Rekrytointikonsultti
Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
045 788 15790 || vaihde 030 047 2000
mikko.hoffren@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi