(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
ATR Soft Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

IT-asiantuntija Turkuun

Sisäinen IT-tiimimme Turussa etsii vahvistusta riveihinsä. Tällä hetkellä IT:mme toimivuudesta ja sujuvuudesta vastaa päätoimisesti yksi henkilö, jonka apuna toimii tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan kolme muuta henkilöä. Etsimme nyt hänelle työpariksi toista kokopäivästä IT-asiantuntijaa. IT:n rooli meillä on luonnollisesti hyvin tärkeä, ja olemme tottuneet ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Ensiluokkaisuus syntyy siitä, että hommat hoidetaan ripeästi ja asiantuntevasti kuntoon iloisen asenteen kera oli kyseessä sitten pieni rutiinihomma tai haastavampi kokonaisuus. Oletko sinä asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen IT-tyyppi, joka viihtyy monipuolisten käytännön töiden parissa? Mikäli vastasisit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Roolisi on laaja ja vastuisiisi kuuluu kaikkea mahdollista, mitä 70 hengen ohjelmistotalon IT:ssä voi kuvitella tulevan vastaan. Teknologioiden kirjo on kattava. Työpäivät eivät välttämättä pyöri vain parin kokonaisuuden ympärillä. Etsimmekin aktiivista ja monipuolista IT-osaajaa. Tärkeimpiin vastuualueisiisi kuuluu IT-infran ylläpito: Windows-käyttöjärjestelmäympäristön hallinta (serverit ja työasemat), On-premises- , sekä Azure Active Directory -hallinta, Microsoft 365 -tuoteperheen hallinta, käyttäjätuki sekä IT-tikettien ratkominen.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Oletko joskus miettinyt, miltä tuntuisi työskennellä yrityksessä, jossa saat itse valita oman esihenkilösi? Näin meillä ATR Softilla toimitaan! Tarjoamme sinulle hyvin vapaat kädet johtaa omaa tekemistäsi, ja todella esimerkiksi mahdollisuuden valita oman esihenkilösi. Työaikamme ovat joustavat ja mahdollisuus etätyöhön itsestään selvää. Uskomme jatkuvaan uuden oppimiseen ja tuemme ammatillista kehittymistäsi mm. tarjoamalla sinulle yhden työpäivän joka kuukausi valitsemiesi taitojen vahvistamiseen.

Rooliisi ja vastuualueisiisi pääset myös itse vaikuttamaan. Pyrimme muovaamaan IT-tyyppien keskinäisen työnjaon ajan kuluessa niin, että molemmilla on kykyä hanskata koko paketti esim. toisen lomaillessa, mutta samalla molemmilla on mahdollisuus keskittyä syvemmin joihinkin osa-alueisiin. Sinun vastuitasi pohdimme yhdessä kanssasi osaamisesi, kehittymistavoitteidesi ja omien kiinnostuksen kohteidesi pohjalta. Tässä kohtaa työnjakoa on alustavasti kaavailtu niin, että uusi henkilö keskittyy enemmän arjen itsenäiseen hands on -tekemiseen, jotta nykyiselle henkilöllemme vapautuu enemmän aikaa suunnittelutehtäviin tulevaisuuden tarpeitamme ajatellen.

Kiinnostaako sinua isoon kuvaan vaikuttaminen myös IT:n ulkopuolella?  ATR Softilla päätöksiä tehdään tehokkaasti matalan hierarkian organisaatiossa, jossa jokaisella on aito mahdollisuus tulla kuulluksi. Omistajamme työskentelevät kanssamme samoissa projekteissa kuin muutkin. Panostamme yhdessä tekemiseen avoimessa ja reilussa ilmapiirissä. Meille on tärkeää, että kaikki osallistuvat myös liiketoiminnan kehittämiseen ottamalla osaa kiinnostuksensa mukaan sisäisiin kehityshankkeisiimme. Mitä tahansa kiinnostavaa eteesi nouseekin, olet tervetullut osallistumaan.

ATR Softereiden joukkoon mahtuu erilaisia persoonallisuuksia, minkä näemme rikkautena. ATR-tapahtumien ja vapaa-ajan aktiviteettien kirjo on kiinni siitä, millaista puuhaa porukkamme toivoo tai innostuu itse järjestämään. Henkilöstökyselymme perusteella arvostetuimmat asiat ATR Softilla ovat osaavat ja ystävälliset kollegat, joustavuus ja ihmisiin luottaminen. Läpinäkyvyys, vaikutusmahdollisuudet sekä mahdollisuus uusiin haasteisiin talon sisällä ovat myös asioita, jotka meillä saavat kiitosta. Emme väitä olevamme täydellisiä, mutta pyrimme jatkuvasti kehittymään työntekijöidemme parhaaksi!

Lounas- ja puhelinedun sekä liikunta- ja kulttuurisetelien lisäksi tarjoamme sinulle parkkipaikan sekä laajennetun työterveyshuollon. Olet myös mukana tulosbonusjärjestelmässämme ja sinulla on mahdollisuus palveluvuosibonuksiin mikäli toivottavasti viihdyt meillä pidempään. Kustannamme myös nettiliittymän kotiisi sekä tarjoamme viikoittaisen sählyvuoron. Meille on kunnia-asia olla joustava ja luotettava työnantaja.

 

Mitä odotamme sinulta?

Etsimällämme henkilöllä on vähintään muutaman vuoden työkokemus vastaavantyyppisistä tehtävistä. Tehtävien ja teknologioiden kirjo on hyvin laaja, mutta emme odota sinun olevan joka asian huippuosaaja. Tärkeämpää on oikea asenne: Olet oma-aloitteinen ja sinulla on kykyä tarttua uusiin asioihin ja teknologioihin. Monipuolisilla IT-perustaidoilla, halulla oppia jatkuvasti uutta ja ottamalla asioista aktiivisesti selvää pääsee jo hyvin pitkälle.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla seuraavista vähintään perustason osaamista:
- Windows- käyttöjärjestelmäympäristön hallinta (serverit ja työasemat)
- On-premises- sekä Azure Active Directory -hallinta
- Microsoft 365 -tuoteperheen hallinta
- Käyttäjätuki sekä IT-tikettien ratkominen
- Perusosaaminen tietokannoista, erityisesti Microsoft SQL Server
- IT-dokumentaatio
 

Eduksesi katsomme, mikäli sinulla on syvällisempää osaamista joistain seuraavista:
- Linux-osaaminen
- VMware tuntemus
- Tietoturvaosaaminen
- Palomuuri- sekä kytkinosaaminen
- Microsoft-lisensoinnin tuntemus

Useimpien asioiden osalta roolissasi riittää vähän vähemmän syvällinen osaaminen. Yleensä työtehtävien hoitamiseen riittää perustason selvittely, tai ne ovat jopa ihan rutiinitoimenpiteitä. Koska käytössämme olevien teknologioiden skaala on hyvin laaja, oleellista on ymmärtää, että syvempää osaamista eri teknologioista ei välttämättä ole edes järkevää kehittää. Sen sijaan tärkeämpää on ongelmanratkaisutaito ja tarvittavien vastausten etsiminen.

Hyvät kommunikaatiotaidot englanniksi ja mielellään myös suomeksi ovat tässä roolissa tärkeät, sillä työskentelet tiiviisti sisäisten asiakkaiden ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Mahdollisesti tulet työskentelemään osittain myös asiakasprojekteissamme. Sisäisesti yhteinen kielemme on englanti, mutta osa asiakkaistamme edellyttää työskentelyä suomeksi. Arvostamme matkustusvalmiutta tarpeen mukaan, sillä kaikki asiakkaamme eivät sijaitse Turun seudulla. Tämä rooli edellyttää myös jonkin verran työskentelyä normaalien toimistoaikojen ulkopuolella.

Kaiken kaikkiaan etsimme kollegaksemme järjestelmällistä käytännön IT-tyyppiä, joka työntää kädet saveen positiivisella can do -asenteella. Tarpeen ja kiinnostuksensa mukaan hän myös perehtyy syvällisemmin tarvittaviin osa-alueisiin ja edistää systemaattisesti uusia toimintatapoja. Kollegat iloitsevat saamastaan välittömästä, asiantuntevasta ja luotettavasta palvelusta. Henkilö ei lamaannu haastavienkaan tilanteiden edessä vaan pitää pään kylmänä ja ryhtyy ratkomaan ongelmaa askel kerrallaan.

 

Kiinostuitko?

Lue lisää meistä https://www.atrsoft.com/tyonhakijalle/atr-kulttuuri/

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2020 mennessä osoitteeseen rekry@atrsoft.com. Ryhdymme käymään hakemuksia läpi ja kutsumaan potentiaalisia kandidaatteja haastatteluun jo hakuajan kuluessa. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Lisätietoja saat IT-päälliköltämme Jani Ojalalta puhelimitse 050 3075 990 arkisin klo 14–15 tai sähköpostitse jani.ojala@atrsoft.com.