(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Tiesitkö, että Intrumilla lähes 10% henkilöstöstä työskentelee IT:n parissa? Meillä IT-palvelut ovat aidosti avainasemassa liiketoiminnassa. Digitalisaatio on korkealla prioriteetilla strategiassamme ja meillä työskennellään jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä niin organisaation ja prosessien kuin IT-järjestelmienkin osalta.

Haemme Intrumin kasvavaan ja kehittyvään laskunvälitys- ja reskontrapalveluihin keskittyvään tiimiimme sinua,

osaava IT-asiantuntija

Työpäiväsi koostuu monimuotoisesta ja aktiivisesta ongelmaratkaisusta IT-palveluiden operoinnin sekä ylläpitotehtävien parissa. Lisäksi pääset halutessasi kehittämään palveluitamme ja prosessejamme. Uskallat ottaa vastuuta ja saat vietyä omatoimisesti asioita eteenpäin!

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä halua kehittää toimintaa ja oppia uusia asioita. Lisäksi toivomme XML-osaamista, Unix/Linux -perusosaamista, SQL-osaamista sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työskentelet sujuvasti englanniksi.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta operatiivisesta työstä esimerkiksi DevOps  -tyyppisessä ympäristössä. Lisäksi ohjelmointiosaaminen ja sähköisen laskunvälityksen tunteminen auttaa sinua onnistumaan tehtävässä. Saatat olla etsimämme osaaja, jos sinulla on jo työkokemusta vastaavista tehtävistä ja haluat kehittyä urallasi.

Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. 

Laskunvälityspalvelumme hoidetaan Jyväskylässä, mutta halutessasi voit työskennellä myös Helsingin toimistolta. Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Hakuaika päättyy 11.9.2019. 

Lisätietoja tehtävästä antaa IT Manager Teemu Saarinen, teemu.saarinen@intrum.com , p 050 3314848.