(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Etsimme IT-asiantuntijaa Sisäisen tarkastuksen kehittämisen- ja tuen tiimiin Helsinkiin.

IT-ASIANTUNTIJA

Sisäisen tarkastuksen tehtävänä on ylimmän johdon tukena arvioida OP Ryhmän liiketoiminta-, riskienhallinta- ja tukiprosessien laatua ja tehokkuutta. Sisäisen tarkastuksen merkitys on jatkuvasti kasvamassa ja Euroopan Keskuspankin valvonnan myötä toiminnallamme on myös kansainvälistä ulottuvuutta. Strategisena tavoitteenamme on olla sidosryhmillemme rohkea, riippumaton ja innovatiivinen kumppani, jolla on erinomainen työntekijä- ja asiakaskokemus.

Tehtävän vastuut

Tehtävässä vastuullasi ovat monipuoliset IT-asiantuntijan tehtävät, jotka tukevat sisäisen tarkastuksen toimintaa ja toiminnan kehittämistä. Tehtävässä pääset kehittämään ja ylläpitämään tarkastusten hallintajärjestelmää sisältäen myös järjestelmäprojektien vetovastuun, käyttäjien tukemisen ja virhetilanteiden ratkaisemisen. Lisäksi vastuullesi kuuluu data-analytiikan kehittäminen ja tuki yhteistyössä muiden Sisäisen tarkastuksen asiantuntijoiden kanssa sekä muuhun Sisäisen tarkastuksen toimintaan kuten tarkastustyöhön ja sen kehittämiseen osallistuminen IT-asiantuntijan roolissa.

Mitä odotamme sinulta

Etsimme rohkeaa, motivoitunutta ja analyyttistä tekijää, jolla on ymmärrystä tietojärjestelmistä ja niiden kehittämisestä, tietokannoista, tietokantarakenteista, tietomalleista ja tiedon hankkimisesta eri tietolähteistä. Lisäksi hakijalta odotetaan aitoa kiinnostusta järjestelmiin, data-analyysin sovelluksiin (mm. johdon raportoinnin kehittämisessä) sekä aikaansaavaa ja innostunutta asennetta Sisäisen tarkastuksen toimintaan ja sen kehittämiseen sekä finanssialaan. Hyvät kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksi ovat tarpeen. 

Voit olla vastavalmistunut tai urasi alkutaipaleella oleva. Tärkeintä on, että suhtaudut työn haasteisiin ratkaisukeskeisesti ”hands-on” -asenteella ja olet valmis kehittämään itseäsi IT-asiantuntijana. Edellytämme soveltuvaa IT-alan korkeakoulututkintoa (esim. insinööri, DI, KTM, FM), joka antaa hyvät lähtökohdat järjestelmien ylläpito-, tuki- ja kehitystehtäviin sekä projektien vetovastuuseen. Osaaminen analytiikkatyökaluista, ohjelmointi/kyselykielistä tai teknologioista (esim. SQL, SAS, Tableau) auttavat sinua menestymään tehtävässä. Järjestelmien kehittämis-, ylläpito- tai testauskokemus sekä sisäisen tarkastuksen tai finanssialan tuntemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä kehittämään Sisäistä tarkastusta ja koko OP Ryhmän toimintaa. Pääset vaativaan rooliin, jossa saat parhaat mahdolliset eväät oman osaamisesi uudistamiseen tai syventämiseen. Kannustamme sinua Ketterän toimintatapoihin tutustumiseen. Työskentelet ammattitaitoisessa tiimissä mukavien työkaverien kanssa. Työsuhde on vakituinen ja toimimme OP Vallilan korttelissa Helsingissä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Melgin, jonka tavoitat numerosta 0400 464 241. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse: hanna.melgin@op.fi.

Jos vakuutimme sinut jo nyt, hae tehtävää 31.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Lisää hakemukseesi CV, saatekirje ja palkkatoiveesi. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.