(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
Sulzer

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Haussa

IT-asiantuntija Kotkaan

Hei sinä hyvä tyyppi!

Tämä on juuri se työpaikkailmoitus, jota olet aina etsinyt, mutta et vielä koskaan nähnyt. Haemme kansainvälisesti toimivaan tiimiimme juuri Sinua. Olet vahva tiimipelaaja etkä pelkää tuntemattomia tilanteita – et siis pelkää IT-elämän arkea. Jos suoraa ”tekemisohjetta” ei löydy, luomme sen itse ja luovimme eteenpäin tilanteessa kuin tilanteessa.

IT-asiantuntijana osallistut työasematiimimme päivittäisen elämän pyörittämiseen, niin ”tikettirintamalla” kuin sovellusten paketointiin liittyvien jakelutehtävienkin tiimoilta. SCCM-tuntemuksesta ei todellakaan ole haittaa, mutta älä pelkää, jos et vielä osaa niin me opetamme. Haemme siis IT-taitajaa, jonka tärkein ominaisuus on Asenne.

Termistö, johon kuuluu niin Windows, Azure, Intune, Teams, Yammer, ITIL, DevOps tai PowerShell ei hämmennä sinua vaan herättää uteliaisuutesi – vaikket olisi näistä asioista ikinä kuullutkaan. Toisaalta, jos Lenovon tietokone pitää nostaa laatikosta ulos, niin sitten se nostetaan laatikosta ulos, kytketään asianmukaisesti toimintakuntoon – ja lopuksi kierrätetään vielä jätteetkin oikeaoppisesti. Samalla kun olemme varsin ”globaaleja”, osaamme olla myös fiksulla tavalla ”lokaaleja”.

IT-asiantuntijana tehtäviisi kuuluu:

 • ServiceNow:n kautta tiimillemme kohdistuvat “tiketit”, tikettipuolen hallinta ja koordinointi yhdessä muiden DevOps-tiimimme jäsenten kanssa.
 • Sovellusten paketointiin liittyvät perustestaukset sekä virtuaalisen testiympäristömme hallinta yhdessä muiden tiimiläisten kanssa.
 • Sovellusten jakeluun liittyvän raportoinnin hallinta.
 • “Jack-of-All-Trades”-tyyppinen ongelmanratkaisu, eli jos emme tiedä missä on vika, selvitämme syyt ja kohdennamme korjaavat toimenpiteet.
 • Kaikki ne muut tehtävät, joita ei tässä syystä tai toisesta lueteltu, mutta joihin tulet osallistumaan oikean asenteesi ja IT-asiantuntijuuden myötä.

Sinä:

 • Olet Hyvä Tyyppi oikealla Asenteella.
 • Microsoft-tuotteiden tuntemus niin käyttöjärjestelmien kuin Office- sekä O365-tuoteperheeseen kuuluvien sovellusten osalta on sinulla hanskassa tai jos ei ole niin olet valmis kaivamaan hanskat esiin (vaikka ne olisivat hukassa).
 • Skype, Teams, sekä Yammer-tyyppisten tiimityökalujen hyödyntäminen on lähellä sydäntäsi, sinulla on tulenpalava halu päästää ajatuksesi ilmoille ja jakaa ne kollegoiden kesken.
 • Kaikenlainen ongelmanselvitys on sinulle tuttua puuhaa.
 • Et ehkä edes tiedä mitä sana “paine” tarkoittaa tai jos tiedät, käsittelet näitä tilanteita kuten muitakin elämän normaaleja tilanteita, pääsemme aina maaliin, tavalla tai toisella.
 • Olet sopivalla tavalla oma-aloitteinen, muttet kuitenkaan hullunrohkea – koska kohteenamme on koko maailma, yksi napinpainallus saattaa aiheuttaa haasteellisen tilanteen 15 000 työasemassa.
 • Työpaikkasi on Kotkassa, Karhulanniemen perinteisellä teollisuusalueella.
 • Olet tarvittaessa valmis myös matkustamaan.
 • Suomi-englanti -rintamalla et tarvitse sanakirjaa, vaan tulet näillä kielillä toimeen muutenkin.

Mitä me tarjoamme Sinulle?
Vakituisen työn ja mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, IT-näkövinkkelistä Microsoftin viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Sulzer itsessään tarjoaa toki paljon muitakin mahdollisuuksia kuin pelkästään IT-tontin, eihän sitä voi koskaan etukäteen ennustaa minne elämä vie.

Saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet ja vahvan turvallisuuskulttuurin. Perehdytyksemme on kattava ja tiimisi sekä työyhteisömme tuki jatkuvaa. Huolehdimme myös, että saat kehittää omaa työtäsi sekä ylläpitää ammattitaitoasi – tartu sulzerilaisuuteen.

Lisätietoja
Kasperi Salonen, puh. +358 50 549 0277, parhaiten tavoitettavissa 08.05. klo 9–11 ja 10.05. klo 13–15.

Hakemukset:
Laitathan hakemuksesi 26.5.2019 mennessä osoitteessa:
https://www.sulzer.com/en/about-us/careers –> see our open positions (Finland)