(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
United Bankers Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

United Bankers -konserni hakee IT-asiantuntijaa nelihenkiseen tiimiin Helsingin ydinkeskustaan. IT-tukihenkilönä tehtäviisi kuuluu mm. Windows-, ja osaamisesta riippuen, myös Linux-palvelimien ylläpitoa, ohjelmistotukea, IT-ongelmien ja vikatilanteiden selvittelyä sekä sähköpostipalvelun ylläpitoa. Työnkuvaa voidaan rakentaa asiantuntemuksesi ja tiimin tilanteen mukaan. Tehtävä edellyttää halua palvella sisäisiä asiakkaita sekä kykyä kommunikoida teknisistä asioista sujuvasti ja ymmärrettävästi.

 

Toivomme sinulta:

  • Microsoft Windows- ja Office-tuoteperheiden tuntemusta
  • Windows Server osaamista
  • Hyvää oppimiskykyä ja asiakaspalveluasennetta

Eduksi katsotaan:

  • Microsoft SCCM-, Microsoft Sharepoint- ja/tai Microsoft Dynamics -alustojen tuntemus
  • SQL-osaaminen
  • Kyky kommunikoida myös ruotsiksi ja englanniksi

 

Tehtävä on sopiva, mikäli haluat haastaa itseäsi nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä, oppia uutta ja nähdä konkreettisesti oman työsi jäljen. Ratkaisukeskeisyys ja asiakaslähtöisyys ovat meille valmista osaamista tärkeämpiä. Voit olla esimerkiksi opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut datanomi tai IT-tradenomi. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Rahoitusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tarkastetaan rekrytointiprosessin edetessä.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 27.1.2019 mennessä osoitteeseen hr@unitedbankers.fi. Haastattelut pidetään torstaina 31.1. ja perjantaina 1.2.