(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
Elenia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Etsitkö urallesi uutta suuntaa ja sinulla on IT-infraan liittyvä perusosaaminen jo hallinnassa? Onko sinulla aito halu oppia uutta, hyvät yhteistyövalmiudet ja itseohjautuva työote? Jos tietoturvaorientoituminen on sinulle muutakin kuin pakkopullaa, niin tämä juttu voisi sopia sinulle.

Haemme nyt Elenian IT-infrastruktuuritiimiin Tampereelle

IT-asiantuntijaa

Tehtävässäsi tulisit toimimaan tiimimme palvelinpuolen näkemyksellisenä asiantuntijana ja teknisenä tekijänä. Tiimimme vastuulla on Elenia-konsernin IT-infrastruktuuripalvelut. Meillä on aktiivinen rooli kehityshankkeissamme ja hoidamme ylläpitoa sekä ratkomme päivittäisiä haasteita ja vikatilanteita.

IoT ja digitalisaatio ovat meille normiarkea, ja sinun roolinasi olisi rakentaa ja ylläpitää liiketoimintaamme palvelevia infrastruktuuriratkaisuja. Varmistat, että meillä on käytössä toimivat, tietoturvalliset ja erinomaista asiakaskokemusta rakentavat työkalut. Et ole ainoastaan tiimimme sisäinen voimavara, vaan teet yhteistyötä kumppaniverkostomme ja muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Meissä on virtaa

Työskentelet meillä yli 20 henkeä käsittävässä ja organisaatiorajat ylittävässä liiketoimintateknologiaporukassa. Yhteiskunnallisesti tärkeänä toimijana kyberturvallisuus ja tietoturvalliset ratkaisut ovat tekemisemme ytimessä. Saat tiimisi varauksettoman tuen, jolloin isommatkin mäet ja esteet ovat helpommin ylitettävissä. Meille on tyypillistä tehdä harkitun analyyttisiä ratkaisuja, mutta asiat viemme päätökseen rennon mutkattomalla otteella.

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Tämä tehtävä sopiikin hyväntuuliselle ja oma-aloitteiselle osaajalle, joka tarttuu rohkeasti toimeen ja omaa sosiaalista pelisilmää, hyvän huumorintajun sekä reippaan palveluasenteen. Sinulla on vapaus tehdä omaa työtäsi koskevia päätöksiä, ja oman kehittymisesi suhteen olet itse ohjaksissa.

Oikean osaajan tuntomerkit

Tämä on sinulle mahdollisuus päästä työskentelemään laaja-alaisessa roolissa alalla tunnetusti edelläkävijän maineessa olevassa konsernissa, joka ottaa suuria harppauksia digimurroksessa. Maailmamme ei siis ole valmis, vaan sähköisten palveluidemme ja infrastruktuurimme jatkuva kehittäminen tuo sinulle varmasti kiinnostavia haasteita.

Ottaaksesi haltuun tämän tehtävän sinulta vaaditaan:

 • vahvaa palvelinosaamista (Windows Server, Active Directory Services, Linux)
 • virtualisointialustojen osaamista (Hyper-V ja VMWare vSphere)
  innostusta alan kehityksen seuraamiseen
 • kiinnostusta oman osaamisen soveltamiseen ja jatkuvaan uuden oppimiseen
 • englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Arvostamme jos sinulta löytyy lisäksi jotain seuraavista:

 • vähintään alempi korkeakoulututkinto tai vastaava koulutus
 • Citrix-etäkäyttöjärjestelmien ylläpitokokemusta
 • teknisen tietoturvan hallintakykyä (SIEM, haavoittuvuushallinta)
 • tietoliikenneosaamista
 • tietokantapalvelinten ylläpitokokemusta (MS SQL, Oracle)
 • julkisen pilven hallintakykyä (AWS, Azure)

Haemme siis kovaa teknistä osaajaa, jolla on omaksumiskykyä ja -halua uusiin asioihin ja tahtoa kehittyä. Tämä tehtävä sopii joukkuepelaajalle, joka haluaa pistää osaamisensa peliin myös pienemmissä päivittäisissä tehtävissä.

Näin haet

Jos sinulla herää kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä Elenialla, voit soittaa IT-palvelupäälliköllemme Petri Saarenmaalle puh. 050 577 0616 ti 30.10. klo 14–16 tai ti 1.11. klo 14–16.  Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi hakemuslinkin kautta 11.11.2018 mennessä. Käymme hakemuksia läpi mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana.