(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Haemme Varman tietohallintoon ratkaisukeskeistä ja ketterää kiinteistöjärjestelmien IT-asiantuntijaa. IT-asiantuntijana työskentelet tiiviissä vuorovaikutuksessa Varman kiinteistöliiketoiminnon kanssa ja tehtäviisi kuuluvat kehitysprojektien vetäminen, järjestelmien ylläpitoon liittyvät tekniset tehtävät sekä toimittajayhteistyö. Sinulla on aito halu ja kyky ymmärtää liiketoiminnan tarpeita ja palvella sitä järjestelmäratkaisuissa.

Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset:
- kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta
- teknistä kyvykkyyttä ja kiinnostusta teknisiin ratkaisuihin
- kokemusta kiinteistöliiketoiminnon tai taloushallinnon järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä
- aktiivista ja itsenäistä työotetta
- sujuvaa englanninkielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja osaat luontevasti kommunikoida tietohallinnon, liiketoiminnan ja sovellustoimittajien kanssa.  Sinulla on paineensietokykyä ja säilytät hyvän työvireen haasteidenkin edessä. Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia sekä olet kyvykäs priorisoimaan itsenäisesti työtehtäviä. Kannat vastuuta työtehtävistäsi ja samalla huolehdit itsestäsi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan digitalisaatioon työeläkealalla; meillä tehdään merkityksellistä työtä tulevaisuuteen katsoen. Saat mukavan ja kannustavan ympäristön, jossa osaamisen ja kokemuksen jakaminen on peruspolttoainetta. Pääset osallistumaan myös Varman käytäntöjen kehittämiseen muuttuvan maailman mukana, vahvuuksiesi mukaisesti.

Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja työviihtyvyys on meille tärkeää. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tule mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan!

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat:
• Kehityspäällikkö Minna Petäjistö 4.10. klo 14 -15 ja 10.10. klo 8 -9, p. 050 311 5058
• ICT-palvelujohtaja Minna Mattila 8.10. klo 14 -15, 11.10. klo 10 - 11, p. 050 300 5249

 

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 21.10.2018.