(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
Helsingin Musiikkitalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Hakuaika päättyy 16.9.2018 klo 23.59. Työsuhde on vakituinen.

TOIMENKUVA

Etsimme IT-asiantuntijaa kantamaan ja kehittämään Musiikkitalon IT-arkkitehtuuria osana pientä IT-tiimiä. Voit olla kokenut osaaja tai valmis kasvamaan sellaiseksi. Musiikkitalon IT-tiimin harteilla on varmistaa, että talon pyörittämisestä vastaavat järjestelmät ja laitteet käyvät ja kukkuvat. Näihin järjestelmiin kuuluvat niin kiinteistö- ja esitystekniikan ja toimistopalveluiden  IT-järjestelmät kuin infrastruktuuriin liittyvät tietojärjestelmät ja laitteet. 

Palvelinten ja verkkoympäristön ylläpito ja tuki sekä ulkoistettujen IT-palveluiden koordinointi ja hallinnointi ovat luonnollisesti IT-tiimin osaavissa käsissä. Tärkeä osa IT-tiimin tehtäviä on myös käytettävissä olevien tietojärjestelmien ja laitteiden lähituki.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään osaamista työasemista ja palvelimista sekä niiden ylläpidosta. Soveltuva alan koulutus, kokemus vastaavista tehtävistä, verkkotekniikoiden tuntemus sekä IT-teknologian osaaminen (mm. Linux, VMware, Windows, OSX) ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. 

Työkielinä ovat suomi ja englanti, joita sinun tulee osata puhua ja kirjoittaa sujuvasti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
Google Apps tai Cisco Meraki -tietämys katsotaan myös eduksi, vaikka sitä tehtävään valittavalta ei edellytetä. 

Odotamme sinulta erinomaista ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta, oppimiskykyä ja innokkuutta it-haasteisiin, sekä hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävässä tärkeitä ovat dokumentointitaidot. Olet luonteeltasi tarkka, omaksut helposti uusia asioita ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Tarjolla on monipuolinen toimi musiikkielämän piirissä, hyvät edut sekä ammattitaitoiset ja mahdottoman mukavat työtoverit!

Työ tapahtuu pääasiallisesti arkipäivisin ja työajat (37,5h/vk) sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin.  Työsuhde on vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn 2018 aikana.

HAKEMINEN

Hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:t tulee toimittaa 16.9.2018 mennessä sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@musiikkitalo.fi.
Viestin aihekenttään tulee kirjoittaa haettavan toimen nimi sekä oma nimi.  

LISÄTIETOJA ANTAA:

Helsingin Musiikkitalo Oy:n ICT-päällikkö Marko Kiviniemi p. 020 7070439
Puhelinajat: 28. - 29.8. ja 5. – 6.9. klo 14.00 - 16.00.