(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija
Huoltovarmuuskeskus (HVK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme Helsinkiin

IT-ASIANTUNTIJAA

ideoimaan ja kehittämään Huoltovarmuuskeskuksen julkaisualustoja, luomaan pelillisiä ratkaisuja sekä osallistumaan sisäiseen kehitystyöhön. Tehtävään kuuluu kehittämisen lisäksi myös tekninen tuki, käytön opastus tietoiskut henkilöstölle ja yhteydenpito palveluntuottajiin.

Hakemallamme henkilöllä on aito innostus ja tehtävään soveltuva koulutus. Sinulla on hyvä yhdistelmä päätelaitteiden, lähiverkkojen ja teknisten alustojen osaamista  sekä luovuutta. Pystyt pitämään ”langat käsissä”, tulkkaamaan teknisiä asioita ymmärrettävästi, kehittämään uutta ja panemaan toimeksi. Olet itsenäinen, järjestelmällinen, sitkeä ja sosiaalisesti sujuva. Täydellinen suomen ja hyvä englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä.

Tarjoamme monipuolisen ja yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn pienessä, ammattitaitoisessa asiantuntijatiimissä, mahdollisuuden osaamisesi syventämiseen ja laajentamiseen sekä mahdollisuuden kehittyä muihin tietoteknisiin tai viestinnällisiin tehtäviin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltovarmuuskeskuksessa Erkki Räsänen puh. 029 505 1006 sekä Personnelin konsultti Timo Tuohimaa p. 0400403032.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 17.6.2018 mennessä web-osoitteeseen www.personnel.fi.