(Poistunut julkaisusta)

IT-Asiantuntija
Suomen Kaukokiito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Oletko IT-guru, joka osaa pitää langat käsissään?

Olemme hakemassa IT-asiantuntijaa monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin Tampereen toimistolle. Tässä toimenkuvassa työskentelet teknisenä toteuttajana erilaisissa ja mielenkiintoisissa asiakasintegraatioprojekteissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. sanomaliikenteen muunnos- ja reititystyöt ja sanomaliikenteen valvonta. Roolissa olet yhteydessä asiakkaiden teknisten asiantuntijoiden kanssa ja varmistat, että projektit menevät laadukkaasti maaliin.

Toivomme sinulta mahdollista aikaisempaa kokemusta EDI-sanomista ja erilaisista järjestelmäintegraatioista. Omaathan hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta kuitenkin myös osana projektiryhmää. Looginen ajattelukyky ja järjestelmällinen toimintamalli auttavat menestymään tehtävässä. Oma asenne ja halu oppia ja kehittyä asiantuntijana painavat vaakakupissa kokemusvuosia enemmän.

Täällä odotamme jo sinua, mutta sitä ennen rekrytointikonsultti Tomi haluaa vielä lukea hakemuksesi. Jätä hakemuksesi heti, sillä haastattalemme jo hakuaikana. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja antaa Tomi Niskanen, Consultant, IT Talent Acquisition (puh. +35850 513 1633, tomi.niskanen@barona.fi).