(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija toimistoympäristöön (Linux)
Infocare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle asiakaspalveluhenkistä ja itsenäisen työnotteen omaavaa IT-asiantuntijaa Turun alueelle. Jos sinulta löytyy Windows-työasemaympäristön lisäksi osaamista myös Linuxin puolelta, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävänkuvaan kuuluu monipuoliset IT-asiantuntijan työtehtävät toimistoympäristössä, kuten tietoteknisten ongelmien ratkominen, IT laitteiden asennus- ja ylläpitotehtävät sekä käyttäjien opastaminen. Tulet työskentelemään niin työasemien, oheis- ja verkkolaitteiden kuin palvelintenkin (Linux) kanssa. Kyseessä on yksi isompi InfoCaren loppuasiakkuus ja tulet työskentelemään ko. asiakkuuden muutamassa eri toimipisteessä Turun alueella. Liikkuvan työnkuvan vuoksi työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo kokemusta IT-tukihenkilön työtehtävistä sekä Linux-palvelinympäristöstä. Työ palvelinten kanssa keskittyy pääasiassa softapuolelle. Toivomme, että sinulla on jo varmuutta työskennellä itsenäisesti ja kykyä priorisoida omia työtehtäviäsi. Kokemuksesta huolimatta haluat kuitenkin edelleen oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia sekä suomen että englannin kielellä. Tulet työskentelemään osana IT-tiimiä.

Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Tarjoamme 8kk:n määräaikaisen työsopimuksen, jossa voi olla mahdollisuus myös jatkoon. Työsuhteen virallisena työantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

TOIVOMME:

  • soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien, Office-tuoteperheen ja O365 ympäristön hyvää hallintaa
  • kokemusta Linux-palvelimien ylläpidosta (softa)
  • työasemien lisälaitteiden tuntemusta
  • kokemusta AD käyttäjähallinnasta
  • sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

TARJOAMME:

  • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • aidon mahdollisuuden kehittyä työuralla ja syventää IT-alan osaamista
  • ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön
  • mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen isossa IT-alan yrityksessä

Kiinnostuitko?

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Käy lukemassa InfoCarella työskentelystä lisää tästä:

https://insights.barona.fi/infocarelle