(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija, tietoliikenne
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme osaavaa IT-asiantuntijaa Tampereen uuden korkeakouluyhteisön tietoliikenneverkon ylläpitoon ja kehittämiseen. Osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan voit myös osallistua laajemmin uudistuvan verkkoympäristön modernisointiin.

Tampereen yliopiston tietohallinto tuottaa korkeakouluyhteisön keskitetyt IT-palvelut. Tietohallinto kehittää ja ylläpitää sähköisiä palveluita sekä verkko- ja työasemaratkaisuja opetuksen, tutkimuksen ja henkilöstön käyttöön. Tehtävä sijoittuu tietohallinnon kapasiteettipalvelut -yksikköön, joka vastaa korkeakouluyhteisön työasema-, palvelin- ja tietoliikenneympäristöistä.

Tehtävä

IT-asiantuntijan tehtäviin kuuluu korkeakouluyhteisön tietoliikenneverkon ylläpito tietoliikennetiimin jäsenenä. Tietoliikenneverkko koostuu n. 750 kytkimestä ja 1000 langattomasta tukiasemasta sekä reitittimistä ja palomuureista. Tukenasi on koko tietohallinnon laaja osaaminen ja kokeneet tietoliikenneasiantuntijat.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen varmistamiseksi toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

  • Työkokemusta tietoliikenneverkon ylläpitotehtävissä ja soveltuvan koulutuksen luomaa tietopohjaa,

  • oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä,

  • hyvää asiakaspalveluasennetta, yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoja,

  • vahvaa halua ja kykyä kehittää, oppia uutta ja erityisesti jakaa oppimaasi sekä

  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisäksi arvostamme kokemusta:

  • Laajojen verkkoympäristöjen ylläpidosta,

  • Cisco Systems, Juniper Networks, HP Enterprise ja Check Point -verkkolaitteista,

  • Pilvipalvelujen verkkototeutuksista (Azure, AWS, OpenStack),

  • Ohjelmoinnista (esim. Ansible, PowerShell, NETCONF, Python, Perl, API-rajapinnat).

Tarjoamme

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka kestää 31.12.2020 saakka ja työsuhteen aloitus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Voit esittää palkkatoiveesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä innostavan työyhteisön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vaikuttavan korkeakouluyhteisön kehittämisessä. 

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää: Tampereen yliopisto työnantajana.

Tiedustelut

Tietohallinnon kapasiteettipalvelut -yksikön päällikkö Juha Nisso, puh. 040 8490 745, juha.nisso@tuni.fi (varmimmin tavoitettavissa 21.1.2020 klo 9-10, 24.1.2020 klo 12-13 ja 29.1.2020 klo 15-16)

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki tämän ilmoituksen alla). Hakuaika päättyy 30.1.2020 klo 23.59.