(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Etsimme konserniimme IT-asiantuntijaa Tampereen toimistolle kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaasijaiseksi 29.4.2019 - 25.10.2019.

IT-asiantuntija toimenkuva pitää sisällään erilaisia IT-osaston tehtäviä kuten IT-tukipalvelut, palvelimien sekä verkkolaitteiden hallinta, laitteiden asennukset ja päivitykset sekä dokumentointi. Toimipaikkasi on ensisijaisesti toimistossa Tampereella.

Olet innostunut IT:n kehittäjä ja luot katseet tulevaan. Pystyt kommunikoimaan selkeästi suomeksi ja englanniksi.

Vuorotteluvapaasijaiseksi voidaan palkata työttömänä työnhakijan oleva henkilö, joka on
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltänei-den 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Odotamme sinulta:
- Yleistä tietotekniikan tuntemusta sekä työkokemusta vähintään 5 vuotta IT:ssä
- Hyvää englannin ja suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
- Korkeakoulututkintoa tai vastaavaa IT alan koulutusta

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa IT-projekteissa sekä rennon ja välittävän työyhteisön.

IT-asiantuntijana raportoit konsernin Tietohallintojohtajalle ja osallistut IT-osaston kokouksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tietohallintojohtaja Janne Lammela, sähköposti janne.lammela@comatec.fi, puhelin 040 6213156.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja 31.3.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Rekrytoimme koko ajan, joten kannattaa lähettää hakemus pikimmiten.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Millaista on olla töissä Comatec Groupissa? Katso Comatecin Stefanin uratarina https://youtu.be/-AoUFMEr7yQ.