(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija / Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on standardisoinnin keskusjärjestö Suomessa. Tavoitteemme on kasvattaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia standardisoinnin keinoin. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisen standardisoimisjärjestö ISOn, eurooppalaisen standardi­soimisjärjestö CENin sekä ulkomaisten sisarjärjestöjemme kanssa. SFS on 50 osaajan asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa pääset kehittämään ja kehittymään.

www.sfs.fi
 @standardeista

Neljähenkinen tietohallinnon tiimimme etsii vahvistusta! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

IT-asiantuntijaa

SFS:n tietohallinto tarjoaa eturivin paikan vaikuttaa standardisoinnin kansallisiin tietojärjestelmiin sekä toimintojen digitalisointiin. Lokaalit tietojärjestelmämme on integroitu standardisoinnin kansainvälisten järjestelmien kanssa, ja yhteistyömme esimerkiksi aineistopäivityksissä on säännöllistä ja sujuvaa. Tiimillämme on monivuotinen osaaminen standardisoinnin IT-ratkaisuista, ja kyky tukea uutta asiantuntijaa asioihin perehtymisessä.

ICT-infrastruktuurimme on nykyaikainen ja hajautettu. Tietojärjestelmäkokonaisuutemme on kattava ja palvelut on integroitu API- ja Web Service -rajapintoja hyödyntäen. Toimimme usean ulkomaisen ja kotimaisen järjestelmätoimittajan kanssa, ja etsimme tietojärjestelmä­projekteihin toimintaamme parhaiten soveltuvat kumppanit. Tällä hetkellä kehitämme etenkin myynnin ja markkinoinnin tietojärjestelmiämme hyvän asiakaskokemuksen vahvistamiseksi.

IT-asiantuntijana pääset osallistumaan monipuolisten ICT-palveluidemme kehittämiseen. Opit ymmärtämään standardisointiprosessin tarpeet ja kykenet keskustelemaan liiketoiminnan eri edustajien kanssa. Esität teknisiä ratkaisuja oma-aloitteisesti ja haluat olla edistämässä digitaalista transformaatiotamme rohkeasti kädet savessa työskennellen. 

Odotamme sinulta tietojärjestelmä- ja tietokantaosaamista sekä kokemusta tietojärjestelmäprojekteihin osallistumisesta. Kokemus järjestelmien välisten integraatioiden toteutuksesta ja ymmärrys nykyaikaisesta järjestelmäarkkitehtuurista on olennaista. Pystyt hahmottamaan tietojärjestelmät teknisesti ja ymmärrät niiden toimivuuden merkityksen osana toimintaprosessejamme. Ohjelmointikokemus on sinulle eduksi; arvostamme etenkin SQL-, XML- ja JSON-osaamista.

Olet tottunut kirjoittamaan vaatimusmäärittelyjä ja viestimään tekniset asiat ymmärrettävästi eri kohderyhmille. Ajattelusi on loogista ja pystyt soveltamaan tietojasi ongelmanratkaisutilanteissa. Työssäsi olet aikaansaava ja seuraat etenkin verkkopalveluiden sekä web-teknologioiden kehitystrendejä. 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, sekä sujuva suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Kykenet toimimaan joustavassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. 

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Osittainen etätyö on mahdollista meillä myös tulevaisuudessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consulting Oy:n Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864 sekä SFS:n tietohallintojohtaja Petteri Maunu, puh. 0400 382 381.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan "jätä hakemus"-painikkeen kautta viimeistään 24.11.2020. Täydennä huolellisesti hakulomakkeen tiedot, erityisesti henkilötietojen ja työkokemuksen osalta.