(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija / SKF, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018


SKF tunnetaan maailmalla huippuosaamisestaan. Esimerkkejä osaamisalueistamme ovat laakeroinnit, tiivistäminen, voitelujärjestelmät sekä asiantuntija- ja käyttövarmuuspalvelut. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. SKF:n palveluliiketoiminnan tavoitteena on kehittää asiakkaidemme tuotannon kokonaistehokuutta ja parantaa kilpailukykyä. Palveluvalikoimamme käsittää teollisuuden palvelut teknisestä tuesta aina kokonaisvaltaisiin käyttövarmuussopimuksiin ja etävalvontaan. Tutustu tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.skf.fi.

Haemme palveluliiketoimintaamme

IT-asiantuntijaa

kunnonvalvonnan projektien toteuttamiseen ja tekniseen tukeen SKF:n asiakkaille. Tehtävä edellyttää kunnonvalvonnan tietojärjestelmien, laitteiden ja ohjelmistojen asennustaitoa, konfigurointia sekä käyttöönottoa. Teknisten häiriöiden osalta työhön kuuluu vikaselvityksiä asiakkaiden luona sekä etätyönä SKF:n kansainvälisen organisaation kanssa. Työ on liikkuvaa ja vaatii matkustamista kotimaassa.

Odotamme valittavalta henkilöltä IT-alan osaamista sekä useamman vuoden työkokemusta. Kunnonvalvonnan, värähtelymittausten, automaatiotekniikan ja prosessiteollisuuden tuntemus katsotaan eduksi. Työssä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, palveluasennetta ja joustavuutta. SKF:n kansainvälisessä organisaatiossa toimiminen edellyttää englannin kielen taitoa.

SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen johtavien tuotteiden ja palveluiden parissa sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet jatkuvalle työssä kehittymiselle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Petri Kurkinen pe 9.11. klo 14–15 ja ma 12.11. klo 13–14, puh 040 561 8624, ja MPS-konsultit Heidi Palo to 15.11. klo 15–16, puh. 020 746 9628 ja Veronika Solovian ke 7.11. klo 9–10, puh. 020 746 9463. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 18.11.