(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija PAMin keskustoimistoon
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto, joka työelämän asiantuntijana parantaa heidän toimeentuloaan, työsuhdeturvaansa ja elämisen laatua. PAMissa on noin 220 000 jäsentä ja he työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina, varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina. 

Haemme 

IT-ASIANTUNTIJAA  PAMin keskustoimiston tietohallintoyksikköön.

Osallistut PAM:n IT-palvelutuotannon ja digitaalisten asiakaspalveluiden kokonaisarkkitehtuurin kehittämiseen ja dokumentointiin. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja opastat heitä PAM:n kokonaisarkkitehtuurin linjauksista ja tavoitetiloista.

Olet mukana kehittämässä ja vastaamassa teknisestä tietoturvasta ja tietosuojan edellyttämistä velvoitteista. Osallistut asiantuntijana kehittämisprojekteihin ja toimit myös projektien vetäjänä erilaisissa kehittämishankkeissa.

Osallistut laite-, järjestelmä- ja ohjelmistohankintoihin ja valmistelet hankintaesityksiä sekä osallistut budjetoinnin laadintaan ja kustannusten seurantaan.

Tehtävään kuuluvat myös työasema- ja palvelinympäristöihin liittyvät tekniset asiantuntijatehtävät ja osallistut tiimin vastuulle kuuluvien ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Tehtävä edellyttää ICT-alan korkeakoulutusta ja usean vuoden kokemusta tietohallintotehtävistä.

Sinulla on kokemusta erilaisista pilvipalveluratkaisuista ja -hankinnoista. Omaat osaamista IT-palveluympäristöjen tietoturvaratkaisuista sekä korkean käytettävyyden palveluiden rakentamisesta. Sinulle on tuttua työasemien ja palvelimien asennukset, päivitykset ja ylläpitotehtävät, sekä näiden dokumentointi. 

Arvostamme hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. Omaat hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot ja pystyt selkeään päätöksentekoon. Tehtävä edellyttää itsenäistä ja omatoimista työotetta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa työympäristössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tueksesi saat ammattitaitoiset työtoverit sekä muun organisaation osaavan tuen. Tuemme tehtävässä kehittymistä. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Jätä sähköinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.2.2020

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Veli-Pekka Ruotsila p. 040 7511 211