(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija monipuoliseen ja mielenkiintoiseen työympäristöön Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Haemme asiakasyritykseemme Nordic Waterproofing Oy:lle IT-asiantuntijaa työskentelemään IT-päällikön työparina. Mikäli omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt ja olet oma-aloitteinen tekijä, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tulet työskentelemään yrityksen IT-päällikön työparina ja hoitamaan monipuolisia mutta rutiininomaisia IT-alan työtehtäviä. Näitä ovat esimerkiksi:


* Käyttäjien ja laitteiden hallinta Microsoft Active Directory työkalulla
* Ongelmanratkaisua Microsoft Windows + Microsoft Office -ympäristössä
* Pääkäyttäjän tehtävät useissa pilvipalveluissa
* Ohjelmien asentaminen


Tarjoamme


* Mielenkiintoisen työympäristön, jossa työskentelet tahon kanssa: Suomen konsernin viisi yhtiötä, emokonserni Ruotsissa sekä lukuisia IT-alan yhteistyökumppaneita
* Monipuoliset työtehtävät
* Mahdollisuuden kehittää omia työtehtäviäsi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tulet työskentelemään IT -päällikön työparina ja hoitamaan monia juoksevia ja rutiininomaisia työtehtäviä. Ylläolevat työtehtävät kuvaavat hyvin tyypillistä päivääsi. Työ ei juurikaan vaadi matkustamista, mutta tarvittaessa lyhyet työmatkat Suomen sisällä ovat mahdollisia. Sinun ei tarvitse olla valmistunut IT-alan huippuosaaja, aito halu ja ominaisuudet kehittyä ovat tätä tärkeämpiä!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-alan koulutustausta
* Hyvät ongelmanratkaisutaidot omaava
* Sujuvaa suomea ja englantia puhuva
* Itsenäisen työskentelyotteen omaava


Eduksi katsotaan: SCCM-tuntemus, Office365 syvällisempi tuntemus, GDPR-osaaminen, ruotsin kielen taito, virtualisointiympäristöosaaminen sekä tietoturvaosaaminen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Vantaa


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nordic Waterproofing Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Nordic Waterproofing Group on yksi Euroopan johtavista rakennuksiin ja infraan kohdistuvien vedeneristystuotteiden ja -palveluiden toimittajista. Suomen markkinoilla toimimme kuudella brändillä, jotka edustavat alansa kärkeä: Kerabit ja Mataki (katto- ja vedeneristystuotteet), AL-Katot ja KerabitPro (katto- ja vedeneristysurakointi), SPT-Painting (lattiapinnoiteurakointi) ja LA Kattohuolto (huollot ja pinnoitukset). Työllistämme noin 550 henkilöä. Lisätietoa saat osoitteesta
Nordic Waterproofing Oy