(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija loppukäyttäjätukeen, A-lehdet Oy
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme asiakkaallemme A-lehdille asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa IT-asiantuntijaa yrityksen sisäiseen IT-tukeen. Tehtävä sopii uran alkuvaiheessa olevalle asiakaspalveluhenkiselle ja reippaalle tekijälle, jolle on kertynyt jo jonkin verran työkokemusta IT-tuen tehtävistä. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa monipuolisten ja haastavien tehtävien mukana.

Etsimme A-lehtien teknologiapalveluihin loppukäyttäjäpalveluihin suuntautunutta IT-asiantuntijaa. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Kyseessä on määräaikainen työsuhde (12kk), joka sisältää myös option jatkolle. Työsuhteessa työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Tämä tehtävä sopii IT-tuesta innostuvalle, tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo kokemusta IT-tuen tehtävistä ja teknisten ongelmien ratkomisesta. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin. Omaat myös intoa prosessien kehittämiseen, hyvät tiedonhakutaidot sekä rohkeutta kysyä apua tarvittaessa. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutusvalmiuksia. Pidämme tärkeänä myös pitkäjänteisyyttä sekä kykyä saattaa asiat loppuun asiakkaita palveltaessa. Työ tapahtuu arkipäivisin ja työajat sijoittuvat toimistotyöaikojen puitteisiin.

Työtehtäviesi ydin koostuu:

• loppukäyttäjätuesta

• päätelaiteratkaisuista ja -palveluista

• loppukäyttäjien pilvipalveluista ja

• IT-palveluhallinnan prosessien kehittämiseen osallistumisesta.

Toivomme sinulta:

• kokemusta vastaavista tehtävistä

• osaamista Microsoftin teknologioista

• itseohjautuvaa, innostunutta ja aikaansaavaa otetta,

• halua ja kykyä oppia jatkuvasti uutta ja

• hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin innostavassa mediatalossa, energisen ja sitoutuneen työyhteisön sekä tiimin vahvan osaamisen ja uusimmat tekniset ratkaisut työsi tueksi.

Toimipiste sijaitsee A-lehtitalossa, Helsingin Kulosaaressa. Kyseessä on yhden vuoden (12kk) mittainen määräaikainen työsuhde.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille pikimmiten oheisen linkin kautta. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla!