(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija, (Helsinki)
Mikrovirta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

IT-asiantuntija, Mikrovirta Oy (Helsinki)

Hakuaika 03.02.2020 – 16.02.2020

Mikrovirta Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tietotekniikan palvelutoimittaja, joka on erikoistunut erilaisten IT-asiantuntija ja ylläpitopalveluiden tarjoamiseen pienille ja keskisuurille yrityksille. Haluamme tarjota luotettavia ja asiakasläheisiä IT-ratkaisuja. Haluamme ansaita luottamuksenne ja ottaa vastuun tekemisestämme. Tämä johtaa molemmin puolin kannattavaan pitkäkestoiseen yhteistyöhön, joka on myös tavoitteemme. Laajan partneriverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaan tarpeiden mukaiset kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut niin ohjelmisto, laite kuin tietoturvapuolella.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme IT-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Asiantuntijatiimissämme työskentelee yhdeksän IT-alan ammattilaista ja nyt etsimme kymppipaikalle uutta innostunutta IT-alan osaajaa kasvumme tueksi.

Tehtäviisi kuuluu IT-projektien ja hankkeiden suunnittelu, asennustyöt sekä järjestelmien ylläpito ja käyttötukitehtävät. Työskentely tapahtuu suurimmaksi osaksi asiakkaidemme luona pääkaupunkiseudun alueella, joten työsi on hyvin liikkuvaa.

Näin menestyt kanssamme:
• sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä
• haluat tehdä liikkuvaa työtä
• sinulla on valmiudet itsenäiseen ja luovaan ongelmanratkaisuun sekä kyky viedä asiat loppuun

Edellytämme perusosaamista:
• lähiverkoista, langattomista verkoista ja Internet -liittymistä
• työasemista, tulostimista ja muista palvelinlaitteistoista

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai muuta näyttöä osaamisestasi. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostus ja halu palvella asiakkaitamme sekä motivaatio kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä mukavat työkaverit. Tehtävässä tarvitset ajokortin ja oman auton.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 16.02.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "IT-asiantuntija". Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.