(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin seuraavilla toimialoilla: toimisto ja asiakaspalvelu, IT, myynti ja markkinointi, farmasia, taloushallinto, teollisuus ja logistiikka. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja tänä päivänä olemme yksi alamme johtavia yrityksiä. Eilakaisla on tunnettu luotettavuudestaan ja palvelunopeudestaan.

Pitkään Eilakaislalla toimineen, pidetyn IT-asiantuntijamme siirtyessä haistelemaan uusia tuulia, etsimme nyt joukkoomme uutta arvokasta arjen tukipilaria, huolehtimaan Eilakaisla konsernin IT-ratkaisuista. 

Tehtävänkuvaus

IT-asiantuntijana työtehtäväsi muodostuvat pääasiassa konsernimme IT-ratkaisuiden hallinnoinnista ja kehittämisestä. Vastaat lähitukemme tehtävistä, sekä sen toimivuudesta ulkoistetun Service Desk-yhteistyökumppanimme kanssa. Lisäksi vastuualueellesi kuuluvia IT-projekteja yhdessä operatiivisen toiminnan vastuuhenkilöiden kanssa. Tulisit työskentelemään tehokkaassa, iloisessa ja kehitysmyönteisessä kolmen hengen IT-tiimissä. Toivomme sinulta Windows-käyttöjärjestelmien, Office-tuoteperheen, sekä O365:n ymmärrystä. Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjähallinta hybridiympäristössämme, jonka toinen jalka on paikallisessa Active Directoryssa ja toinen Azuressa. 

Odotamme sinulta

Me Eilakaislalla arvostamme kehitysmyönteisyyttä, innovatiivisuutta, proaktiivisuutta sekä itseohjautuvuutta. Siksi odotammekin, että uutena IT-asiantuntijanamme olet valmis ottamaan vastuun eri IT-projekteistamme ja tuomaan reippaasti ideoitasi ja näkemyksiäsi esiin, kun kehitämme aktiivisesti mm. koneoppimisen ja RPA:n avulla ydintoimintojemme järjestelmiä ja näiden ohella vahvistamme myös mm. Microsoftin ekosysteemin ja erityisesti Azuren osaamistamme. Toivomme sinulta ennen kaikkea kiinnostusta näihin osa-alueisiin, avointa suhtautumista muutokseen ja IT-toimintojen kehitykseen. 
Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ja ymmärryksen pienehkön organisaation IT-rakenteesta ja valmiuden hypätä välillä pois asiantuntijan roolista ja jalkautua pöydän alle asentamaan tietokoneita paikoilleen ja tarkistamaan, olivatko ne kaikki johdot varmasti nyt paikoillaan. 

Eilakaisla työnantajana tarjoaa

Sinulle mukavan paikan olla töissä talossa, jossa henkilöstö viihtyy tutkitusti erittäin hyvin! IT-asiantuntijan rooli tarjoaa paljon haasteita erilaisten projektien ja kehitystöiden parissa toimiessasi, jonka myötä pääset varmasti oppimaan ja kehittymään. Työsuhde-etumme ovat hyvät ja tarjoamme sinulle mm. lounas- ja virikeseteleitä, palkitsemista eri muodoissa sekä joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet.  Olisitko sinä työyhteisömme uusi IT-asiantuntija? Jos tehtävä kiinnostaa sinua, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Mikäli haluat kuulla lisätietoja IT-asiantuntijan tehtävästä, olethan yhteydessä HR- ja kehityspäällikkö Joonas Kopperiin sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)eilakaisla.fi  tai puhelimitse 0408487526.