(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Asiakkaamme on suomalainen tietotekniikan palvelutoimittaja, joka on erikoistunut erilaisten ylläpito- ja IT-asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen pienille ja keskisuurille yrityksille pääkaupunkiseudun alueella. Laajan partneriverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaan tarpeiden mukaiset kokonaisvaltaiset IT-ratkaisut niin ohjelmisto-, laite- kuin tietoturvapuolellakin.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme innostunutta IT-ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Tehtäviisi kuuluu IT-projektien ja hankkeiden suunnittelu, asennustyöt sekä järjestelmien ylläpito ja käyttötukitehtävät. Työskentely tapahtuu suurimmaksi osaksi asiakkaidemme luona pääkaupunkiseudun alueella, joten työsi on hyvin liikkuvaa.

Näin menestyt kanssamme:
- sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä
- haluat tehdä liikkuvaa työtä
- sinulla on valmiudet itsenäiseen ja luovaan ongelmanratkaisuun sekä kyky viedä asiat loppuun

Edellytämme perusosaamista:
- lähiverkoista, langattomista verkoista ja Internet -liittymistä
- työasemista, tulostimista ja muista palvelinlaitteistoista

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai muuta näyttöä osaamisestasi. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin innostus ja halu palvella asiakkaitamme sekä motivaatio kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä mukavat työkaverit. Tehtävässä tarvitset ajokortin ja oman auton.

Hae paikkaa lähettämällä meille CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 11.12.2018 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä! Hakemukset ja lisätiedot: Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, p. 050 411 0372.