(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija / Fingrid Oyj, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019


Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Fingrid on keskeinen vaikuttaja energia-alan murroksessa ja kehittää tulevaisuuden puhdasta sekä markkinaehtoista sähköjärjestelmää.

Meillä on avoin ja yhteisöllinen työskentelyilmapiiri. Jaamme aktiivisesti tietoa ja tuemme toisiamme ihan joka päivä. Kannustamme totuttujen ratkaisuiden kyseenalaistamiseen ja vastuunottoon oman työn toimitusjohtajuudesta. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Haemme Fingridin ICT-liiketoimintapalvelut-yksikköön Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

IT-asiantuntijaa

Fingridissä tehtäväsi ovat erikokoisten projektien yhtäaikainen luotsaaminen aina yhtiön sisäisistä hankkeista yhteispohjoismaisiin projekteihin. Tekeminen voi vaihdella muutaman viikon tehtävistä muutamia vuosia kestäviin projekteihin. Projekteissa olet haluttu kumppani ja palvelet tuloksellisesti yhden luukun -periaatteella tarjoten ystävälliset IT-kasvot sisäisille asiakkaille. Tehtäväsi painopisteet määräytyvät osaamisesi, mielenkiintosi ja yksikön tarpeiden perusteella.

Sinä olet korkeakoulutettu ja olet kiinnostunut toimimaan erilaisissa IT-projekteissa. Englanniksi työskentely sujuu sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet työssäsi aktiivinen tiimipelaaja, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä. Kannat vastuusi ja tarjoat mieluummin ratkaisuja kuin osoitat ongelmia. Kehittyminen ja uuden oppiminen sekä vaihtelevat työtehtävät ovat sinulle houkuttelevia asioita. Ymmärrät laaja-alaisesti IT-kenttää sekä projektinhallintaa, jotta osaat hyödyntää kollegoidesi syväosaamista eri projekteissa.

Meille on tärkeää löytää uusi tiimiläinen, joka työskentelee tehokkaasti ja haluaa laajentaa IT-kokonaisuuden osaamistaan. Etsimme avointa ja innostunutta työkaveria, jolla on aitoa kiinnostusta tiedon jakamiseen ja asioiden kehittämiseen. Tiimissäsi ollaan ylpeitä omasta duunista, nautitaan keskinäisestä luottamuksesta ja joustetaan tarvittaessa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä.

Meillä työn joustavuus ja etätyömahdollisuudet ovat kohdallaan ja työsuhde-edut kilpailukykyiset. Fingridiläisenä olet osa tiimiä, jota yhdistää ennakkoluulottomuus ja rohkeus, kun viemme Suomea yhdessä kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää.

Sovitko sinä energiseen joukkoomme? Haluatko kehittyä IT-alan moniosaajaksi ja laaja-alaiseksi IT-projektipäälliköksi?

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse MPS-konsultti Hannu Kainulainen  ke 18.12. klo 14–16 ja pe 27.12. klo 14–16, puh. +358 40 070 7563.  Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 30.12.2019 mennessä.

Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.