(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija DWBI-alueelle
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Haemme ratkaisukeskeistä asiantuntijaa tietovarastoinnin, raportoinnin ja analytiikan kehittämiseen

Varman tietohallinnossa työskentelee reilut 70 ammattilaista ja vastaamme Varman tietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Keskeistä työssämme on ymmärtää asiakkaan tarpeita ja kehittää uusia digitaalisia palveluita yhdessä liiketoiminnan kanssa. Hyödynnämme kehittämisessä monipuolisesti eri teknologioita, automatisointia, robotiikkaa sekä koneälyä. Tiimityöskentely ketterillä menetelmillä on meille tuttua ja kehitämme prosesseja ja toimintatapaamme edelleen ketterämpään suuntaan. Työympäristömme on innostava, kannustava ja kehittyvä.

Nyt vahvistamme osaavaa joukkojamme ja etsimme tietovarastojen ja raportoinnin kehittämisestä innostunutta IT-asiantuntijaa Varman DWBI-tiimiin.

Tehtäviisi kuuluu
Tehtävässä pääset kehittämään ja ylläpitämään Varmalle merkittäviä tietovarastoja ja raportointiratkaisuja yhdessä liiketoimintojen ja IT-toimittajien kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus myös laajempien kokonaisuuksien koordinointiin. Tehtävänkuva koostuu eläkejärjestelmien tietovarastojen, raportoinnin ja analytiikan määrittely-, suunnittelu- ja toteutustehtävistä sekä myös testaukseen kuuluvia vastuita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn tietovarastoinnin parissa sekä näköalapaikan tiedolla johtamisen ratkaisuihin työeläkealalla. Meillä tehdään merkityksellistä työtä tulevaisuuteen katsoen. Saat mukavan ja kannustavan työympäristön, jossa arvostetaan osaamisen ja kokemuksen jakamista. Pääset osallistumaan myös Varman käytäntöjen kehittämiseen vahvuuksiesi mukaisesti.
 
Odotamme sinulta
• kokemusta tietovarastoinnin kehittämisestä
• hyviä kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja
• asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta
• paloa itsesi ja toimintatapojen kehittämiseen
• ratkaisukeskeistä ja analyyttistä otetta
• kykyä riippuvuuksien ja laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen

Katsomme eduksesi, jos sinulla on kokemusta tai asiantuntemusta
• Tietovarstojen teknisestä määrittelystä ja mallinnuksesta
• PowerBI- / SQL Server Reporting Services-raportoinnista
• SQL Server Analysis Services Tabular mallin käytöstä.
• Informatica ETL-välineestä
• Eläketoimialasta

Varma työnantajana
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä digitaalista Varmaa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinua odottaa ammattilaisten joukkue, joka sparraa ja jakaa osaamistaan. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä asiantuntijat kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lue lisää Varmasta työnantajana.

Lisätiedot ja hakuohjeet
Voit hakea tehtävään viimeistään perjantaina 24.4. kertomalla meille kiinnostuksestasi oheisella hakemuslomakkeella. Tuleeko sinulle mieleen kysymyksiä? DWBI-tiimin kehityspäällikkö Tua Aimola antaa mielellään lisätietoja tehtävästä 14.4. kello 10-11 ja 21.4 kello 15-16, puh. 040 824 4664.