(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija CRM-järjestelmäalueelle Varman tietohallintoon
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Varman tietohallinnon vastuulla on huolehtia Varman tietojärjestelmien ja verkkopalveluiden toimivuudesta ja kehittämisestä yhteistyössä liiketoiminnan ja toimittajien kanssa sekä kehittää tietojärjestelmiin liittyviä menetelmiä ja toimintatapoja. Varman tietohallinnossa työskentelee yhteensä reilut 70 ketterää IT-ammattilaista.

IT-asiantuntijana toimit CRM-järjestelmäalueen ketterässä tiimissä monipuolisissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu erilaisiin kehitysprojekteihin osallistuminen sekä ylläpitoon liittyvät tekniset tehtävät. Toimit yhteistyössä liiketoiminnan ja toimittajien kanssa. Tehtävässä keskeistä on kyky ymmärtää liiketoimiin tarpeita ja muuntaa niitä teknisiksi vaatimuksiksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • teknistä kyvykkyyttä ja kiinnostusta teknisiin ratkaisuihin
  • soveltuvaa koulutusta (tekninen)
  • kokemusta järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • aktiivista ja itsenäistä työotetta
  • sujuvaa englanninkielen taitoa
  • sujuvaa kirjallista ilmaisua


Kokemus CRM -järjestelmäalueelta (eritoten Siebel -järjestelmän tuntemus) ja erilaisten integraatiotekniikoiden hallinta luetaan eduksi.

IT-asiantuntijana työskentelet tiiviissä vuorovaikutuksessa liiketoiminnan, sovellustoimittajien ja tietohallinnon kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tietohallinnon mielenkiintoisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä ja olla mukana uudistamassa toimintaamme. Sinua odottaa ammattilaisten joukkue, joka sparraa ja jakaa osaamistaan. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan ja rakentamaan tulevaisuuden IT-palveluita.

Varmalaiset arvostavat yhtiön tarjoamia kehittymismahdollisuuksia, hyvää esimiestyötä ja hyviä työkavereita. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-palvelujohtaja Minna Mattila (050 300 5249) tiistaina 12.3. klo 14 - 15 sekä keskiviikkona 20.3. klo 10 - 11.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 24.3.2019.