IT-asiantuntija Colliers International Finlandille Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019
Oletko kerryttänyt jo aiempaa kokemusta ICT-tukitehtävien parissa ja ymmärrät niihin liittyvät prosessit? Haemme IT-asiantuntijaa kiinteistöalan ammattilaisten joukkoon kehittämään tulevaisuuden kiinteistöpalvelua. Colliers-konsernissa pääset mukaan voimakkaasti kasvavaan kiinteistöjohtamisen maailmaan. Lue lisää alta ja hae tehtävää heti!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista IT-asiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Colliers Finlandille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen [hel03@academicwork.fi](mailto: hel03@academicwork.fi).
TYÖNKUVA
Tehtävässä vastaat osaltasi ICT-palveluiden operatiivisesta toiminnasta (työasema- ja mobiililaitteet, tietoliikenne, tietoturva, palvelimet, office 365) sekä toimit yhdyshenkilönä liiketoiminnan, ulkoisten kumppaneiden ja EMEA IT -organisaation välillä ja seuraat kumppaneiden palvelun laatua. Työ sisältää myös vastuuta ja koordinointia palveluiden kehittämiseen liittyvissä projekteissa sekä osallistumista emoyhtiön palveluiden lokalisointihankkeisiin. Tehtävä sisältää yhtäältä tyypillisiä IT-lähituki tehtäviä, mutta iso osa tehtävänkuvaa on luoda uutta ja modernia IT -infrapalveluiden toimintamallia yhteistyössä Colliersin EMEA IT- organisaation kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Kehittää aktiivisesti palveluita yhteistyössä kumppaniverkoston kanssa
* IT-lähituen tehtävät
* Uusien toimintamallien suunnittelu ja kehittäminen
* Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus IT-alalta sekä vähintään vuosi aiempaa kokemusta IT-tukitehtävistä. Ymmärrät miten konesalit ja tukipalvelut toimivat sekä olet innokas kehittämään asioita. Sinulla on hyvät kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksikin ja ajattelutapasi on asiakaslähtöinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit siitä, että saat toimia eri sidosryhmien parissa.

Eduksi katsomme kokemuksen monitoimittajaympäristön ohjaamisesta sekä ICT-hankinnoista ja projekteista. Myös Azure osaaminen on eduksi tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 37,5 h/viikko

Kesto: Määräaikainen vuoden 2019 loppuun. Työsuhteen aikaan mahdollisuus keskustella sopimuksen jatkosta

Paikka: Helsinki, Pasila

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.2.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Colliers International Finland Oy on johtava maailmanlaajuisesti toimiva kiinteistönhoitopalveluja tarjoava yritys, jossa työskentelee 15 000 ammattilaista 396 toimipaikassa 68 maassa. Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella meillä toimii 510 ammattilaista 23 maassa, ja vastikään yhdistetyssä tiimissämme on yhteensä yli 1 000 työntekijää. Yhdistymisen myötä toivomme tarjoamiemme palveluiden paranevan entisestään.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238772
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki