(Poistunut julkaisusta)

IT-asiantuntija, AI ja Robotiikka
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Kela on suuri ja kehittyvä IT-alan työnantaja. IT-palveluissamme työskentelee noin 800 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

 

Haemme nyt AI:stä ja robotiikasta innostuneita IT-ammattilaisia.

 

Haemme jäsentä uuteen tiimiin, joka vastaa tekoäly- ja robotiikkaratkaisujen hyödyntämisestä ja kehittämisestä. Tiimin vastuualueen toiminnallisuus käsittelee tekoälyavusteisesti Kelaan saapuvia liitteitä. Tiimi vastaa omien tuotannossa olevien järjestelmien ylläpidosta ja niiden edelleen kehittämisestä. Tavoitteenamme on tehostaa automaation avulla Kelan kykyä palvella kansalaisia nopeammin ja laadukkaammin. Työskentelypaikkasi on Helsingissä tai Jyväskylässä.

 

Sinulla on kokemusta ja/tai kiinnostusta seuraavista:

- tekoälyratkaisut

- konenäkö/kuvantunnistus

- tekstintunnistus/tekstianalytiikka

- ajoympäristöjen hallinta

- käyttöönotot ja ylläpito

 

Teknologioita, joita hyödynnämme:

Python, OpenCV, Tesseract, OpenAPI 3, Java, SpringBoot, OpenShift, Kubernetes

 

Me tarjoamme sinulle:

- osaamistasi vastaavat kehittymismahdollisuudet

- kattavan työterveys- ja hammashoidon

- lounasedun

- koulutusta

- tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin

- mahdollisuuden etätöihin

 

Meille on tärkeää, että jokainen työntekijä on innostunut työstään. Siksi kannustamme työntekijöitämme kokeilemaan ja tekemään asioita uudella tavalla.

 

Maksamme palkkaa tehtävien ja osaamisen mukaan. Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 7.2.2021. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Arto Tammelin sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi tai puhelimella (050 4878690) pe 5.2.2021 klo 12-15.