(Poistunut julkaisusta)

IT-asentajia/lähitukihenkilöitä yritysasiakasympäristöön
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Etsimme IT-alan asiakasyrityksellemme IT-asentajia/lähitukihenkilöitä yritysasiakasympäristöön Pääkaupunkiseudulle. Mikäli olet asiakasrajapinnassa luontevasti toimiva työasemaosaaja, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävässä korostuvat monipuolinen tekninen ongelmanratkonta paikan päällä asiakasyrityksissä sekä työasemien asennukset käyttäjille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta reipasta ja järjestelmällistä työskentelyotetta ja vahvaa Windows työasemaympäristön osaamista (7 ja 10) sekä perustason teknistä ymmärrystä esim. verkkoympäristöihin ja oheislaitteisiin liittyen. Voit olla jo valmistunut alan opinnoista tai opintojen loppuvaiheessa. Vahva harrastustausta ja kiinnostus alaa kohtaan saattaavat myös luoda edellytykset tähän tehtävään.

Laitathan profiiliisi maininnan, mikäli sinulla on auto käytössäsi.

Kyseessä on määräaikainen tehtävä arvioidusti keväälle 2021, mutta ajanjakso tarkentuu vielä. Työtuntien määrä saattaa joustaa projektien tarpeiden mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla!