(Poistunut julkaisusta)

IT-asentajia roll-out -projektiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Etsimme IT-asentajia asiakkaallamme helmikuussa käynnistyvään roll-out -projektiin Helsinkiin. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on palava halu kehittyä IT-alalla.

Barona IT etsii osa-aikaista IT-asentajaa toukokuun loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Barona IT Oy:lle, mutta työskentelemään asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävänkuvaan kuuluu tietoteknisten laitteiden muutto kahden toimipisteen välillä ja niiden paikalleen laittaminen sekä toiminnan varmistaminen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Lisäksi edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai vahvaa laitetuntemusta harrastuneisuuden kautta. Koska työ on liikkuvaa, on tehtävässä hyvä olla ajokortti. Työskentely tapahtuu toimistotyöaikojen puitteissa. Toivomme että pystyisit olemaan hyvin tavoitettavissa, koska joskus keikasta voidaan ilmoittaa edellisenä päivänä.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 4-8 tuntia päivässä, 1-3 päivää viikossa

Kesto: Määräaikainen toukokuun 2018 loppuun

Sijainti: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan