(Poistunut julkaisusta)

IT-asentajia projektiin
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Etsimme IT-alan asiakasyritykseemme IT-asentajia. Tehtäväkenttä sisältää pääkaupunkiseudulla asennusprojekteja ja työasemaympäristön ylläpitotehtäviä. Mikäli olet asiakasrajapinnassa luontevasti toimiva työasemaosaaja, jolla on halu kehittyä IT-alalla, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävänkuva kattaa mm. työasemien asennukset käyttäjille ja työasemaympäristöihin liittyvää ongelmatilanteiden selvitystä tilanteiden tarpeet huomioiden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta reipasta työskentelyotetta sekä vahvaa Windows työasemaympäristön osaamista (7 ja 10) sekä perustason teknistä ymmärrystä esim. verkkoympäristöihin ja oheislaitteisiin liittyen. Opintosi voivat olla vielä kesken, jos aikataulusi joustavat myös työskentelyyn toimistoaikojen puitteissa. Arvostamme myös vahvaa harrastustaustaa ja kiinnostusta alaa kohtaan.

Tehtävien kesto on arvioitu tällä hetkellä kevääseen 2020, mutta tarkentuu vielä. Työtuntien määrä joustaa projektin tarpeiden mukaan.

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksesi tehtävään ja lisäät mukaan CV:si mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.