IT-asentajia projektiin, useita paikkoja!
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Etsimme IT-alan asiakasyrityksiimme osa-aikaisia IT-asentajia. Tehtäväkenttä sisältää Pääkaupunkiseudulla alkavia asennusprojekteja ja työasemaympäristön ylläpitotehtäviä. Mikäli olet asiakasrajapinnassa luontevasti toimiva työasemaosaaja ja etsit osa-aikaista tehtävää heinä/elokuusta eteenpäin, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävänkuva kattaa mm. työasemien asennukset käyttäjille ja työasemaympäristöihin liittyvää ongelmatilanteiden selvitystä tilanteiden tarpeet huomioiden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta reipasta työskentelyotetta sekä vahvaa Windows työasemaympäristön osaamista (7 ja 10) sekä perustason teknistä ymmärrystä esim. verkkoympäristöihin ja oheislaitteisiin liittyen. Opintosi voivat olla vielä kesken, jos aikataulusi ovat joustavat. Arvostamme myös vahvaa harrastustaustaa ja kiinnostusta alaa kohtaan.

Tehtävien kesto on arvioitu tällä hetkellä vuoden 2019 loppuun, mutta tarkentuu vielä. Työtuntien määrä joustaa projektien tarpeiden mukaan.

Tarvitset omaa autoa, koska työ on liikkuvaa eri kohteissa.

Mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksesi tehtävään ja lisäät mukaan CV:si Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti hakuajalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280962
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki