(Poistunut julkaisusta)

IT-asentajia/ lähitukihenkilöitä yritysasiakasympäristöön
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Etsimme IT-alan asiakasyrityksellemme IT-asentajia/lähitukihenkilöitä yritysasiakasympäristöön Oulun seudulle. Mikäli olet asiakasrajapinnassa luontevasti toimiva työasemaosaaja, saatat olla etsimämme henkilö!

Tässä roolissa työskentelet monipuolisten työtehtävien parissa niin työasemiin, oheislaitteisiin kuin erilaisiin ohjelmistoihin liittyen. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa; autat, opastat ja ratkot erilaisia tietoteknisiä ongelmia. Ongelmien lisäksi työkuvaan kuuluu vahvasti erilaiset asennus- ja käyttöönotto tehtävät. Työ sisältää myös jonkin verran etähallinnan ja puhelimen välityksellä toteutuvaa ongelmien ratkomista ja opastamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta reipasta ja järjestelmällistä työskentelyotetta ja vahvaa Windows työasemaympäristön osaamista (7 ja 10) sekä perustason teknistä ymmärrystä esim. verkkoympäristöihin ja oheislaitteisiin liittyen. Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta IT-tuen työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Voit olla jo valmistunut alan opinnoista tai opintojen loppuvaiheessa. Vahva harrastustausta ja kiinnostus alaa kohtaan saattavat myös luoda edellytykset tähän tehtävään.

Työntekijänä toivomme, että olet oma-aloitteinen, huolellinen ja innokas tarttumaan uusiin työtehtäviin. Arvostamme reippautta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista työskentelyotetta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset työskentelemään osana mukavaa työyhteisöä.

Kyseessä on määräaikainen tehtävä arvioidusti keväälle 2021, mutta ajanjakso tarkentuu vielä. Työtuntien määrä saattaa joustaa projektien tarpeiden mukaan. Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin (ma-pe, klo 8-16). Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

Laitathan profiiliisi maininnan, mikäli sinulla on auto käytössäsi. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla.