(Poistunut julkaisusta)

IT-asentaja projektiin
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Etsimme IT-alan asiakasyrityksellemme IT-asentajia loppukesästä alkavaan projektiin Savonlinnaan. Mikäli olet asiakasrajapinnassa luontevasti toimiva työasemaosaaja, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävänkuva kattaa työasemien asennukset käyttäjille ja niihin liittyvää ongelmatilanteiden selvitystä projektin tarpeet huomioiden.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta reipasta työskentelyotetta sekä vahvaa Windows työasemaympäristön osaamista (7 ja 10) sekä perustason teknistä ymmärrystä esim. verkkoympäristöihin ja oheislaitteisiin liittyen. Voit olla jo valmistunut alan opinnoista tai opintojen loppuvaiheessa. Vahva harrastustausta ja kiinnostus alaa kohtaan saattaavat myös luoda edellytykset tähän tehtävään.

Projektin kesto on arvioitu tällä hetkellä vuoden 2018 loppuun, mutta tarkentuu vielä. Työtuntien määrä saattaa joustaa projektien tarpeiden mukaan.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qToBD7f6Po8?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi tehtävään ja lisäät mukaan CV:si mahdollisimman pian. Tarkoituksemme on käydä hakemukset läpi hakuajan päätyttyä heinäkuussa, mutta nopeutamme aikataulua tarvittaessa.