(Poistunut julkaisusta)

IT asentaja, pääkaupunkiseutu
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Etsimme IT-asentajia roll-out -projektiin pääkaupunkiseudulle. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on palava halu kehittyä IT-alalla.

Etsimme IT-asentajia marraskuulle 2020 kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Barona IT Oy:lle, mutta työskentelemään asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, työasemien tietojen varmuuskopiointi, käyttäjien opastus sekä työasemien ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Lisäksi edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai vahvaa laitetuntemusta harrastuneisuuden kautta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti toimistotyöaikojen puitteissa.

TIEDOT

Kesto: Aloitus elokuu 2020 - marraskuu 2020

Sijainti: Helsinki, Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Laitathan siis hakemuksesi meille jo tänään, mikäli uudet mahdollisuudet teknisen tuen parissa kiinnostavat! Keskustelemme mielellämme avoimista tehtävistä ja tarkemmista tehtävänkuvista. Liitä hakemukseesi myös CV:si ja tieto siitä, mikäli sinulla on auto käytössäsi.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!