IT-arkkitehti

CGI Suomi Oy
Tietoa tehtävästä

IT-Arkkitehti

Haemme nyt monipuolisen kokemuksen omaavaa Full Stack -kehittäjää tai IT-arkkitehtia kasvamaan arkkitehtipolulla. Emme hyljeksi myöskään jo kokeneita arkkitehtejä etsimässä uusia haasteita. Toimit niin sisäisissä kuin asiakkaidemme kehityshankkeissa vastaten kokonaisuuksista. Useimmissa toimeksiannoissa edustat asiakasta. Toimit siltana niin CGI:n ja asiakkaan kuin teknologian ja liiketoiminnan välissä. Ymmärrät mitä digitaalinen muutos vaatii ja haluat ymmärtää myös liiketoimintaa. Olet valmis oppimaan niin uutta kuin vanhaa, sekä muovaamaan työkuvasi oman näköiseksi laittamalla osaamisesi ja persoonasi peliin.

Arkkitehtina tulet toimimaan mm. seuraavissa rooleissa:

  • Osaamisen kasvaessa kokonaisarkkitehtinä asiakkaan laajoja kehityskokonaisuuksia suunnitellen ja ohjaten, sekä tukien asiakasta pitkän aikavälin muutoksissa
  • Ratkaisuarkkitehtinä niin myynnintuessa kuin toimituksen vastuunkantajana
  • Liiketoiminta-analyytikkona, tuoteomistajana tai määrittelijänä niin sisäisissä kuin asiakkaan hankkeissa

Aikaisemman työurasi aikana olet toteuttanut arkkitehtuurisuunnittelua, vaatimusmäärittelyä ja ratkaisusuunnittelua. Edelleen olet valmis johtamaan töitä esimerkillä: koodaten, neuvoen ja ottamalla haltuun niin uudet kuin vanhat teknologiat tarpeiden mukaan. Emme vaadi listaa teknologioista, työkaluista ja sertifikaateista, vaan arvostamme ennen kaikkea halua kehittyä, jakaa osaamistasi, sekä asennetta ja kykyä työskennellä myös hands-on.

Tuleva työskentelypaikkasi on joko Helsinki, Turku, Tampere tai Lahti.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuutta arkkitehdin roolissa hypätä mukaan teleoperaattoreiden ja mediayhtiöiden maailmaan, jossa voimakas kilpailutilanne, sekä teknologiamurros edellyttää vanhojen rakenteiden purkamista uusien innovatiivisten ratkaisujen luomista. Emme tarjoa toimialaa, jossa yhdellä sapluunalla, yhdellä teknologialla tai yhdellä hopealuodilla voi ratsastaa voitosta voittoon. Enemmänkin tarjoamme paikan, jossa pääset laittamaan kaiken osaamisesi osaksi CGI:n globaalia Telecom osaamista, sekä katsomaan näköalapaikalta kuinka toimialan ratkaisut vaikuttavat muiden toimialojen digitalisoinnin perustana.

Toimialan lisäksi CGI tarjoaa sinulle:

  • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  • Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  • Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Sami Punkka +358 40 0534730

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.04.2021

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta